Hoe maak uw eigen wenskaarten naar e-mail

Wenskaarten zijn er al tientallen jaren. Er zijn wenskaarten voor elke gelegenheid denkbaar. Dankzij het internet en e-mail, het maken en versturen van wenskaarten vandaag is gemakkelijker en sneller dan het ooit is geweest. Er zijn honderden websites gewijd aan de wenskaart bedrijfsleven. Sommigen van hen rekenen kleine vergoeding, maar de meeste zijn gratis te gebruiken en bieden een breed scala aan creatieve kaarten aan uw behoeften. Deze wenskaart websites zijn voorzien van hulpmiddelen om u te helpen ontwerpen en maken speciale kaarten voor de speciale mensen in uw leven. Leer waar je kunt gaan om uw eigen wenskaarten naar e-mail naar de mensen die je liefhebt.

instructies

1 Bezoek een gratis wenskaarten website om wenskaarten te maken met muziek (zie bronnen). U moet zich aanmelden voor een account in de meeste gevallen. Deze websites bieden gratis tools en templates om u door het maken van uw wenskaart. U kunt kiezen uit honderden gratis graphics en nummers aan uw e-cards te personaliseren. Pas eenvoudig de kleur en de lay-out van uw wenskaart, schrijf uw persoonlijke groet, voer het e-mailadres van de persoon die u de kaart gestuurd om te willen. De meeste van deze websites kunt u kiezen de leveringsdatum van uw e-card ook, wat zorgt ervoor dat u nooit een belangrijke vakantie of evenement te missen.

2 Gebruik Hallmark om e-cards versturen van één van de grootste namen in de wenskaart bedrijfsleven. Hallmark biedt een klein scala aan gratis elektronische wenskaarten, maar wel een kleine vergoeding voor het grootste deel van hun e-cards. Het voordeel hiervan is dat je krijgt officiële Hallmark kaarten en de kwaliteit is top van de lijn. U kunt uw Hallmark groeten aan te passen ook.

3 Stuur een e-begroeting die buiten de norm. Er zijn gratis e-card sites die u toelaten om gratis wenskaarten met kunst van bekende kunstenaars, Victoriaanse-themed kaarten, en praten e-cards versturen. Deze websites zijn voorzien van e-cards die origineel zijn en vermijd clichés.

4 Overweeg het gebruik van software die u toelaat om uw wenskaarten verder te personaliseren. E-motionele Wenskaart Creator is een programma waarmee je persoonlijke foto's en geluidsbestanden toe te voegen aan uw kaarten en stuur ze via e-mail (zie bronnen). De software is goedkoop en haar tovenaar maakt het eenvoudig te maken en e-mail aangepaste kaarten met een paar knop klikken.