Hoe het meeste uit FeedBurner Ga op je Wordpress blog

FeedBurner is een Google-eigendom site die u helpt meer uit uw RSS-feed. Alle blogs feeds als een ingebouwde functie, maar er zijn een aantal voordelen aan "brandende" uw feed met FeedBurner. Er is een plugin specifiek voor Wordpress blogs die het werk gemakkelijker maakt. Hier is hoe de voordelen van FeedBurner maximaliseren.

instructies

1 Hoe het meeste uit FeedBurner Ga op je Wordpress blog

Het enige wat je hoeft te doen om te beginnen met FeedBurner is geef ze de URL van uw blog (of podcast blog) om hen te laten "branden" het. Het branden van uw blog betekent gewoon dat je zal profiteren van de diensten van FeedBurner dat meer lezers te trekken naar uw blog en steek je in een breder netwerk van oogbollen dan u zou kunnen hebben op uw eigen.

2 Als je eenmaal een feed hebt verbrand met FeedBurner heeft u toegang tot aanvullende diensten met betrekking tot uw account. U kunt het aantal abonnees van uw blog te volgen, krijgt statistieken over pagina bezoeken, en zelfs deel te nemen aan hun advertentie-netwerk.

3 Als u een self-hosted Wordpress blog uitvoert, FeedBurner raadt u aan een Wordpress-plugin genaamd FeedSmith (vernoemd naar de originele plugin maker, Steve Smith) te gebruiken. U vindt een link naar de plug-in bronnen hieronder downloaden.

4 FeedSmith omleidingen al uw RSS-verkeer door FeedBurner. Uw gebruikers hoeven niet om iets anders dan abonneren op uw feed zoals gewoonlijk doen. FeedSmith is geïnstalleerd in de plugins directory op de server en geactiveerd in de admin panel van uw blog plugins. In de WordPress administratie gebied, configureren FeedSmith door te klikken op Opties en vervolgens de sub-optie FeedBurner FeedSmith. Volg de links om te creëren uw FeedBurner-feeds, of als ze al bestaan, gewoon in hun URL's in de vakken te vullen.

5 U uitschakelen van de plugin in de normale Wordpress wijze door te klikken op de link "uitschakelen" in de Wordpress plugins admin panel.