Hoe kan ik Hook Up een externe modem?

Hoe kan ik Hook Up een externe modem?


Hoewel de meeste moderne computers hebben een ingebouwde modems en draadloze mogelijkheden, moet u voor het aansluiten van een externe modem te gebruiken DSL of kabel internet diensten. Nadat je een afspraak voor de dienst via een dial-up, telefoon of kabel bedrijf, kunt u de juiste modem (vaak geleverd door het bedrijf) gebruiken om uw computer te verbinden met het internet.

instructies

1 Zet de computer uit. Bij gebruik van een desktop computer, zet de CPU rond voor een gemakkelijke toegang tot de achterste poorten.

2 Sluit de modem aan op de computer met behulp van een Ethernet-kabel. De poort op de modem moet duidelijk worden gemarkeerd met een foto van een computer of het woord 'Output'. Het andere uiteinde van de kabel op een beschikbare Ethernet poort aan de achterkant van de CPU.

3 Sluit uw modem aan op de telefoonlijn of kabel lijn die is opgezet door uw Internet service provider. Bij gebruik van dial-up, aan te sluiten op elke beschikbare telefoonaansluiting met behulp van een standaard telefoonsnoer.

4 Inpluggen van uw modem voedingskabel. Maak het aan de modem voordat u de stekker in het stopcontact. Let op de lampjes op de voorzijde van de modem wordt ingeschakeld. Als ze dat niet doen, op zoek naar een "aan" schakelaar voor de modem.

5 Wacht minstens twee minuten voor de modem aan de macht met succes. Zodra dat gebeurt, zet uw computer en plaats de installatie-cd van de modem in uw cd-station, indien daarom wordt gevraagd. Sommige computers automatisch detecteren en installeren van nieuwe hardware; als dit het geval is met uw computer, worden er geen installatie-cd nodig.

Hints

  • Controleer uw handleiding voor het aansluiten van uw externe modem, zoals sommigen vereisen dat u aan de macht van het gebruik van een specifieke volgorde.