Hoe te Firmwear In USB Flash Drive

Hoe te Firmwear In USB Flash Drive


De meeste elektronische produceert vereisen nu af en toe een firmware-update. Dit geldt voor alles van een Sony PlayStation naar een high definition televisie. Nu, terwijl apparaten die direct verbinding maken met het internet in staat zijn om zichzelf te updaten, de meeste televisies niet over een internetverbinding, zodat u het karwei van het uploaden van de firmware naar een USB-stick en het importeren van de update op het apparaat zelf.

instructies

1 Open een internetbrowser en ga naar de website die uw firmware-update bevat. Download het bestand naar uw computer. Het bestand is meestal in het ZIP-bestand formaat en heeft alvorens u de informatie op de audio / video elektronisch apparaat te uploaden te extraheren.

2 Met de rechtermuisknop op het bestand, kies dan "Verzenden naar", gevolgd door "Extract." Deze laadt de zip extractie programmering. Selecteer een locatie om het bestand op te slaan, klik op "Extract" om de gezipte bestanden uit te pakken.

3 Steek de USB-stick in een USB-poort op de computer en klik op 'Start', '(Mijn) Computer' en dubbelklik op het pictogram van de verwisselbare apparaat. Deze laadt een venster met alle gegevens op de USB flash drive-bestanden.

4 Verwijder de bestanden van de flash drive, zoals je mag alleen de firmware op de drive in om de gegevens te uploaden naar de audio / video-apparaat. Als u de gegevens die momenteel te besparen op de flash drive, moet u klik en sleep de inhoud naar het bureaublad van de computer, verwijder vervolgens de bestanden op de flash drive.

5 Klik en sleep de uitgepakte firmware map naar het open raam. Zodra het bestand klaar is met het kopiƫren over, sluit uit het raam met de rechtermuisknop op het pictogram van de verwisselbare apparaat en selecteer "Eject" uit het pull-down menu.