Hoe maak je een Word 2008 Format for Mac Document

Formatteren van een document in Word 2008 voor Mac is in een handomdraai met deze stap-voor-stap instructies en schermafbeeldingen. U leert hoe u marges en streepjes, verandering lettertype-eigenschappen, finesse paragraaf afstand, en nog veel meer aan te passen. U kunt het opzetten van nieuwe opmaak in uw Word-document net voordat u typt, of wijzigen van de opmaak van bestaande tekst. Het is jouw keuze.

instructies

1 Open een Word-document dat u hebt gemaakt met Microsoft Word 2008 for Mac.

2 Hoe maak je een Word 2008 Format for Mac Document


Kies "Pagina-indeling" van de View (hoofdmenu) en 'Opmaakpalet "van Toolbars optie hetzelfde menu's.

3 Hoe maak je een Word 2008 Format for Mac Document


Open de "Alignment en de afstand" sub-menu in het Opmaakpalet. Pas de hoeveelheid ruimte tussen de punten door te klikken op de Paragraaf Tussenruimte de "Up" triangle eenmaal voor elke 6-punts paragraaf ruimte (0 is de standaardinstelling).

4 Hoe maak je een Word 2008 Format for Mac Document


Streepje geselecteerde alinea's door het aanpassen van de positie van de Links inspringen markering in de liniaal. Click-and-drag alleen de driehoek gedeelte, dat ligt direct aan de top van het plein links-marge marker.

5 Hoe maak je een Word 2008 Format for Mac Document


bullets of nummers toevoegen aan een lijst met items op aparte regels door te kiezen voor een Bullets and Numbering stijl uit Format pop-up menu in het hoofdmenu's.

6 Hoe maak je een Word 2008 Format for Mac Document


Kies een tab stijl uit het drop-down menu gelegen aan het linker einde van de horizontale liniaal. Klik ergens op de liniaal om een ​​tabblad te stellen. Re-positie van een tab door te schuiven langs de liniaal. Om het te verwijderen, klikt u-sleept u de tab marker volledig uit de buurt van de heerser gebied dan de muisknop los.

Hints

  • Zorg ervoor dat de tekst die u wilt wijzigen voordat u op een van de opties described.Remove alle opmaak te selecteren en terug te keren het uiterlijk van het document naar de standaard door het selecteren van alle tekst en het kiezen van Clear Formatting uit de Style submenu op de Opmaakpalet .Als u problemen ondervindt bij het verkrijgen van controle over het rechter gedeelte van een van de heerser markers, wijzen het uiterste puntje van de muis over de marge en streepje markers voor een moment en een zwevend venster zal u laten weten wanneer je over de bent rechts spot.By standaard is de Heerser bevat verborgen-rechts uitgelijnd tabs ingesteld op ½-inch intervallen. Door te klikken op een ander punt langs de liniaal bepaalt alleen de eerste nieuwe tabstop.
  • Doe niet gebruikt op de spatiebalk om te springen of te lijnen tekst; In plaats daarvan leren om de grafische-tab instellen van functies op het Ruler meester.