Hoe maak je een Napster Prepaid Card

Napster is een online muziek die gebruikers in staat stelt om online naar muziek luisteren en muziek te kopen om te downloaden. Met ingang van december 2010, een maandelijks abonnement kost $ 5 voor toegang op een computer en $ 10 voor computer en mobiele toegang, terwijl een jaarabonnement kost $ 50 of $ 96. Een abonnement kunnen gebruikers onbeperkt muziek online of op hun mobiele apparaten (met de mobiele toegang plannen) te luisteren. Abonnees en niet-abonnees kunnen nummers en albums kopen voor download. Windows-gebruikers kunnen songs met Napster website of stand-alone software te downloaden. Gebruikers kunnen er ook voor kiezen om een ​​Napster Prepaid Card te kopen om te betalen voor downloads; prepaid-kaarten kunnen niet worden gebruikt voor abonnementskosten. Deze prepaid-kaarten zijn verkrijgbaar in vele winkels en supermarkten.

instructies

nieuwe klanten

1 Bezoek de Napster Registration webpagina. Voer de negen-cijferig nummer op de achterkant van de Napster Prepaid Card en klik op "Doorgaan."

2 Maak uw gebruikersnaam en wachtwoord.

3 Doorgaan met Napster te starten en beginnen met het downloaden van muziek.

Bestaande Gebruikers met Napster Software

4 Open het Napster-programma.

5 Klik op "Account Status en facturering." Deze bevindt zich in het menu "Mijn account".

6 Klik op "Redeem Cards & Codes." Voer de negen-cijferig nummer op de achterkant van de Napster Prepaid Card en klik op 'Verzenden'.

Bestaande Napster gebruikers met behulp van de Website

7 Log in op uw Napster-account.

8 Klik op het tabblad 'Mijn account'. Dit zal een nieuw venster openen.

9 Klik op de link "Redeem Cards & Codes". Voer de negen-cijferig nummer op de achterkant van de Napster Prepaid Card en klik op 'Verzenden'.