Hoe te gebruiken IFO modus met DVD Decrypter en DVD Shrink

Hoe te gebruiken IFO modus met DVD Decrypter en DVD Shrink


De belangrijkste bestand opgeslagen op een DVD is een ISO-bestand of disk image-bestand. De belangrijkste diskimagebestand bevat meerdere afzonderlijke bestanden, met inbegrip van VOB's of video-object-bestanden, en IFO's, die informatie over de disc bestanden zijn. Terwijl de meeste DVD-rippen programma's alleen de belangrijkste ISO-bestand van DVD's, kan rippen wanneer u gebruik maken van de ingebouwde IFO-modus die in de DVD Decrypter en DVD Shrink rippen programma's, kunt u de bestanden van DVD's rippen afzonderlijk.

instructies

DVD Decrypter

1 Plaats de dvd die u wilt rippen als IFO bestanden naar dvd-schijf van uw computer. Lanceer DVD Decrypter op uw computer. Als u een DVD Decrypter pictogram op het bureaublad tijdens de programma-installatie gemaakt, dubbelklikt u op het pictogram; zo niet, ga dan naar "Start", "Alle programma's" en kies "DVD Decrypter."

2 Klik op "Mode" in de menubalk. Klik vervolgens op "IFO" in het menu staat. Alle informatie over de CD bestanden op de DVD in het station worden weergegeven in de juiste "Input" venster.

3 Kies de map op uw harde schijf waar u graag de DVD IFO-bestanden rippen. Om een ​​map te selecteren, klik op de map met "Destination ', naar de map in het venster dat verschijnt, klikt u op de map om deze te markeren en klik op" OK. "

4 Druk op de "Decrypt" knop in het venster Decrypter. De bestanden rippen van de DVD als individuele IFOs en op te slaan in de map die u als bestemming in te stellen.

DVD Shrink

5 Plaats de dvd die u wilt rippen als IFOs in dvd-station van de computer. Launch DVD Shrink door te dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad of via het menu "Start" en "Alle programma's."

6 Klik op de "Re-author" knop aan de bovenkant van de DVD Shrink interface. In het rechterpaneel, navigeert u naar het station met de DVD bevat. Wanneer u klikt op de DVD, de afzonderlijke bestanden die op de DVD bevolken in het rechterpaneel.

7 Sleep een van de individuele IFO bestanden van het rechterpaneel in DVD Shrink in het linkervenster in de interface, die wordt aangeduid met "DVD Compilation." Als u wilt slechts een IFO-bestand van de schijf te rippen op een moment, sleept u slechts één bestand in de "DVD Compilation" venster.

8 Druk op de "Back-up!" knop aan de bovenkant van de interface. In het venster dat verschijnt, kiest u een map waarin u de DVD-bestand op uw computer op te slaan en voer een nieuwe naam voor de dvd-bestand in het vak "Bestandsnaam" als je zou willen. Klik vervolgens op 'Opslaan'.

9 Herhaal het proces van een bestand te slepen op een moment in de "DVD Compilation" venster en klik op "Back-up!" om elke afzonderlijke IFO bestand op te slaan.

Hints

  • DVD Decrypter en DVD Shrink werk alleen op computers met een Windows-besturingssysteem.