Photoshop Tricks & Illusions

Photoshop Tricks & Illusions


Photoshop, een grafische software programma verkocht als onderdeel van Creative Suite van Adobe bedrijf (nu op de vijfde versie CS5), zet de controle terug in de handen van fotografen, kunstenaars en ontwerpers. Photoshop wordt geleverd met een artillerie van filters, gereedschappen, paletten en kleuren, allen die kunnen worden gebruikt om afbeeldingen en foto's te transformeren. Hoewel het lijkt misschien een truc of een illusie, waarvan de details Photoshop maakt het mogelijk werk te mengen in een beeld alsof ze echt werden gefotografeerd of getekend op die manier.

Disappearing Act

Photoshop heeft de mogelijkheid om trucs en illusies te voeren. Bijvoorbeeld, met "Kloon" tool, Photoshop gebieden van het gezicht van een model dat kan worden aangetast door acne, littekens of zelfs te veel tanning cream lossen. Photoshop kan meer dan alleen een smet verdwijnen te maken; het kan een dolende vreemdeling uit een familieportret te verwijderen, neem een ​​enkele pluizige wolk uit een heldere blauwe hemel en zich te vestigen een wapperend sliert van haar terug op het hoofd, allemaal met een paar muisklikken en een naadloze overgang, zodat de foto niet doet kijken naar alle veranderd.

Quick Change Color

Door het gebruik van twee van Photoshop "magische" gereedschap-the "Lasso" en "Tint" schuifbalk-kunt u een snelle verandering illusie van kleur uit te voeren in uw foto. De "Lasso" werkt als een selectie-instrument. U schetsen een gebied in de foto, zoals een kat, iemands shirt of een bloem, verplaats dan de "Hue" schuifbalk. Dit werkt om de kleur van het geselecteerde gebied volledig te veranderen, maar op een realistische manier. Het maakt niet vullen met verf of ga ondoorzichtig; de transformaties kleur net alsof het het origineel. Bijvoorbeeld, als je werkt aan een gezin foto, kunt u deze tools te gebruiken om iedereen t-shirt van kleur veranderen naar dezelfde tint, waardoor de groep een uniforme uitstraling. U kunt ook de kleur van een donkere, bewolkte hemel veranderen in een heldere, zonnige dag of wijzigen van een vriend te-fake tan tot een meer realistische schaduw binnen enkele minuten.

Optical Illusions Art

Je kan een paar seconden hebben doorgebracht nemen van een foto, maar met Photoshop, kunt u uw kijker te verleiden tot denken dat je dagen of zelfs weken doorgebracht het creëren van een ingewikkeld kunstwerk. Photoshop-filters zijn een verzameling tools die uw afbeelding maken in iets anders. Zo zal de 'Aquarel' filter uw foto te nemen en verander de harde randen en lijnen, zodat het lijkt op een pastel versie op doek (u bepalen hoe veel kleur en dik de verf ziet). In dezelfde geest, kunt u ook een platte foto te zetten, zodat het lijkt alsof het water is genomen, aangevuld met mozaïek tegel stukken, ingebouwd in een neon-getubed teken van Las Vegas of zelfs in reliëf gemaakt, dit alles zonder dat u hoeft te forse kunst en de bouw te kopen levert daartoe.