Hoe te herstellen Codecs in Windows

Een codec programma of een compressor-decompresser programma helpt om digitale signalen te lezen. Deze helpen uw computer audio- en video-apparaten op de juiste gegevens te lezen en weer te geven op uw scherm. Helaas, mensen vaak eindigen met codec problemen op hun computers. Soms zijn deze arme codecs eenvoudig zelf downloaden op uw computer terwijl u surfen op het internet. Als dit je overkomt, zul je niet in staat om films te kijken of luisteren naar muziek op je computer. Je moet het uitvoeren van een systeem te herstellen om al uw codecs weer aan het werk orde. Als u eigenaar Windows, kunt u eenvoudig terugzetten codecs met deze methode.

instructies

1 Ga naar "Start." Ga door naar "Accessoires", "System Tools" en vervolgens op "Systeemherstel."

2 Klik op "mijn computer herstellen naar een eerder tijdstip." Klik op 'Volgende'.

3 Kies de datum waarop u uw codecs te herstellen. Als u onlangs gemerkt dat uw codecs storing, ga terug een paar dagen en kies dat herstelpunt. Zorg ervoor dat u een back-up van alle belangrijke bestanden, als een systeem te herstellen kan deze meer recente bestanden verwijderen.

4 Klik op "Next" om de restauratie te beginnen. Uw computer wordt opnieuw opgestart. Nu zul je dezelfde codecs je had op de datum restauratie hebben. Deze moeten alle recente problemen u had met uw codecs te lossen.