Hoe te Tags on Tumblr Themes Remove

Een van de meest onderscheidende kenmerken van Tumblr is de mogelijkheid om wijzigingen aan thema's snel en gemakkelijk. Functies zoals beschrijvingen, data, labels en avatar foto's kunnen worden toegevoegd of verwijderd door het thema van de HTML-code rechtstreeks te bewerken. Tags zijn een populaire functie van blogs, omdat ze gemakkelijk toegang tot andere berichten over soortgelijke onderwerpen toe te staan. Tags op Tumblr hebben de toegevoegde functionaliteit van het maken van je bericht in het openbaar doorzoekbaar op Tumblr gebruikers bewaken van die tag. Degenen die meer privacy willen kan afmelden van het gebruik van labels geheel.

instructies

1 Meld u aan bij uw Tumblr-account en klik op de blog die u wilt bewerken. Selecteer in het drop-down menu aan de rechterkant van uw dashboard.

2 Klik op "Customize" om het thema en de weergave-instellingen voor uw blog te bekijken. Op dit scherm kunt u de HTML-code te bewerken voor uw Tumblr thema, verander je blog beschrijving en instellingen bewerken voor de invoer van websites van derden.

3 Klik op de link "Theme" in de header, selecteer "Enable custom HTML" - als deze optie nog niet is geselecteerd. De rauwe HTML voor uw Tumblr thema displays, zodat u het kunt bewerken.

4 Sla een back-up van uw Tumblr thema. Druk op 'Ctrl + A "om alle HTML-code" Ctrl + C "te selecteren, dan om het te kopiƫren. U kunt plak de HTML-code in een teksteditor zoals Kladblok. Druk op 'Ctrl + V "in een leeg Kladblok-bestand en druk op" Ctrl + S "op te slaan. Typ een naam en selecteer een locatie voor uw dossier in de de knop "Opslaan als" venster en klik op 'Opslaan'.

5 Ga terug naar de Tumblr thema maatwerk pagina in uw browser, dan zoeken door alle tekst door te drukken "Ctrl + F" (de functie "Zoeken") in het Tumblr HTML. In het venster dat verschijnt, zoeken naar elk geval van "{block: Tags}" - zonder de aanhalingstekens. Verwijder alle exemplaren van de functie "Zoeken" onthult, en herhaal het proces met elk geval van "{tag}" - opnieuw zonder aanhalingstekens.