Tutorial over hoe je een Sniper spel te maken in Flash 8

Sniper games zijn games die een verborgen persoon schieten op vijanden beschikken. Sniper games zijn first person en beschikken over een doel dat de spelers over het algemeen besturen met de muis. U kunt uw eigen sniper spel te maken in Flash 8. Je moet Flash 8 te downloaden, leren hoe u de programmeertaal ActionScript te gebruiken, het ontwerpen van je spel, animeren de visuals, het programma van de controles en acties en upload het vervolgens online voor anderen spelen. Deze laatste stap gaat meestal aanmelden voor een gratis account voor een gaming website.

instructies

1 Download Flash 8 en gebruik maken van de online tutorials om te leren hoe ActionScript gebruiken. ActionScript is Flash 8 van programmeertaal.

2 Trek alle visuele elementen van je spel op papier. Visuele elementen omvatten het niveau, achtergronden, het uiterlijk van uw shooting, je vijanden en het gezichtspunt. Sniper spellen hebben een first-person view point, wat betekent dat je kijkt door de ogen van je personage. Ontwerp uw achtergronden aan te geven dat.

3 Noteer de regels van het spel, het verhaal en het ontwerp van uw missies. Elke missie moet een andere doelstelling hebben, zoals snipen een groep mensen in een bepaalde volgorde of iemand te beschermen tegen schade.

4 Animeren de visuals in uw spel met behulp van ActionScript. ActionScript maakt gebruik van een "frame per frame" stijl van de animatie. U moet elk frame bezielen door het veranderen van foto's zeer licht, vergelijkbaar met de manier waarop cartoons oorspronkelijk waren geanimeerd.

5 Programmeer de natuurkunde en de controle van uw spel met behulp van ActionScript. Physics houdt in hoe vijanden reageren op de kogels, het effect van afstand en de zwaartekracht op de kogels en inertie. Je moet ook het programma van het winnen en verliezen scenario's van je missies. Regeling kan worden geprogrammeerd om de muis.

6 Speel test je spel om het even welke animatie of programmeerfouten te vinden en ze op te lossen in uw ActionScript-programmacode. je spel uploaden naar een gratis gaming website, zodat anderen het kunnen spelen.