Is het slecht om Never Shut Your MacBook Off?

Is het slecht om Never Shut Your MacBook Off?


Het is een langlopende discussie over de vraag of het is schadelijk voor een computer om altijd te laten lopen, en hetzelfde geldt voor de MacBook. Hoewel het een druk op oudere computers te worden in- en uitgeschakeld, kunnen nieuwere modellen zoals de MacBook omgaan met deze cycli beter, dankzij de geavanceerde technologie. Er is geen definitief antwoord op de vraag of het houden van de MacBook voortdurend op het zal verpesten, en de officiƫle website van Apple niet zeggen dat de computer moet worden uitgeschakeld. Het komt neer op persoonlijke voorkeur, maar overwegen een paar factoren voordat u een beslissing te maken.

batterij Heat

De ondersteuning van de website van Apple stelt dat de bodem van een MacBook warm zal worden, terwijl het wordt gebruikt of wanneer de batterij wordt opgeladen. Hoe langer de computer aan staat, hoe meer warmte genereert, ook al zijn er ventilatieopeningen gelegen aan achterzijde van het te helpen bij de controle van de temperatuur. Apple waarschuwt niet te vergeten de MacBook zitten op uw schoot om ongemak te voorkomen, en je ook het risico het branden van uw huid als het wordt blootgesteld aan de warme onderstel draaien. Altijd het verlaten van de computer op verhoogt het risico van in contact komen met het hete oppervlak.

Elektriciteit

Het verlaten van de MacBook op wanneer je hem niet gebruikt verspilt de batterij. Als je laat het op voortdurend en aangesloten op een stopcontact, wordt u verspilt elektriciteit. In feite, zelfs als u sluit de computer uit, zal de lader nog steeds stroom trekken uit de muur. De Universiteit van Florida schat dat de gemiddelde computer gebruikt ongeveer 300 watt per dag indien er over de hele tijd. Afsluiten is volledig uit en de stekker zal significant elektriciteit te besparen, en zal ook bespaart u geld op uw energierekening.

Slapen

De Universiteit van Florida meldt ook dat in plaats van het uitschakelen van een MacBook, is het beter om de computer in de slaapstand te zetten als je niet van plan om het te gebruiken, want je kunt "wakker" van het apparaat snel. Deze functie is een goede energie besparen, omdat het gebruik maakt van kleine batterij of elektrische stroom. U kunt de MacBook monitor in te stellen in slaap te vallen terwijl de computer inactief is om energie te besparen ook.

Servers en Grids

Er zijn twee andere redenen waarom je niet zou willen uitschakelen je MacBook. Als het werkt als een server - wat betekent dat een of meer computers worden aangebonden om het zo dat ze toegang hebben tot haar diensten of bestanden - die het nodig heeft om te blijven, zodat de andere computers kunnen de gegevens die ze nodig hebben te verzamelen. Ook als de MacBook is een onderdeel van een computer grid - die het betekent en meerdere andere MacBooks zijn aangesloten op een netwerk dat de aandelen van dergelijke apparaten zoals massageheugen en printers - het moet niet worden uitgeschakeld.