How to Get EHBO Boven 300 in "World of Warcraft"

Eerste hulp is een van de vier middelbare beroepen in de online game 'World of Warcraft. " Eerste hulp is bedoeld voor iedereen die de mogelijkheid om een ​​kleine hoeveelheid van genezing te doen, terwijl in de strijd leert de vaardigheid geven. In tegenstelling tot sommige andere beroepen, heb je niet het niveau van eerste hulp met behulp van de vaardigheid zelf, maar door het creëren van de verbanden die u wilt gebruiken. Om uw EHBO-skill boven de 300 te krijgen, moet u een trainer die je kunt trainen in de Master EHBO-vaardigheden te vinden.

instructies

1 Verzamel de doeken die u nodig heeft van een EHBO-vaardigheid van 1 om naar een EHBO-vaardigheden boven 300. Je zult 170 linnen doeken, 180 wol doeken, 150 zijden doeken, 110 mageweave doeken en 80 runecloths nodig. U kunt koopt het doek van het veilinghuis, of u kunt het plunderen van humanoid monsters, tussen niveau 1 en 60, die je vermoorden.

2 Zoek een EHBO-trainer. Hoewel er tal van EHBO-trainers in de wereld, het makkelijkst te vinden zijn die in de grote steden voor een van beide factie. Voer de stad en vind een van de vele bewakers die staan ​​of rondlopen. Klik met de rechtermuisknop op deze bewakers om te interageren met hen. Klik op "Profession Trainer" uit de lijst die in de chatbox verschijnt, klik dan op 'First Aid. " Druk op de "M" om een ​​kaart van de stad te brengen, en je zal de locatie van de trainer eerste hulp te zien als een kleine rode vlag op de kaart. Reizen naar de locatie van de vlag aan de trainer te vinden.

3 Open je spreukenboek, klikt u op het tabblad "beroepen", en klik vervolgens op "First Aid" om te beginnen met het creëren van verbanden. Klik op "Linnen bandage," type "50" in het vak aan de onderkant van het venster en klik op "Maak" tot 50 linnen verbanden te maken. Klik met de rechtermuisknop op de trainer eerste hulp en selecteer "Heavy Linen Bandage" uit de lijst met vaardigheden. Klik op "Train" om deze nieuwe vaardigheid te leren. Maak 10 zware linnen verbanden, die je vaardigheden te krijgen tot level 50.

4 Klik met de rechtermuisknop op de trainer eerste hulp. Selecteer de nieuwe vaardigheid aan de top van de lijst van vaardigheden en klik op 'Train "naar het volgende niveau van de eerste hulp te leren. Maak 50 meer zware linnen verbanden, die je vaardigheden om 80. Aankoop wol Bandage zal verhogen van de trainer en het creëren van 60 wol verbanden, het brengen van uw vaardigheidsniveau tot 115.

5 Koop de Heavy Wool Bandage vaardigheid van de trainer. Maak 60 zware wol verbanden, het brengen van uw totale niveau maximaal 150. spreken met de trainer, het leren van de volgende algemene EHBO-vaardigheden, die zullen worden genoteerd aan de bovenkant van het menu van de trainer en de Silk Bandage vaardigheid.

6 Maak 60 zijde bandages, dan spreken met de trainer en leer de Heavy Silk Bandage vaardigheid. Maak 50 zware zijde bandages, dan spreken met de trainer naar de volgende algemene EHBO-vaardigheid te leren, samen met de Mageweave Bandage vaardigheid. Maak 50 mageweave bandages, dan leren de Heavy Mageweave Bandage vaardigheid en maken 30 van hen. Leer theRunecloth Bandage vaardigheid, maken 50 van deze, en dan leren de Heavy Runecloth Bandage vaardigheid en maken 15 van deze. Je algehele EHBO-skill zal nu 300.

7 Spreek met de trainer en leren Master EHBO, die zal worden opgenomen op de bovenkant van het menu. U kunt nu verhoog je skill boven de 300 door het maken van meer zware Runecloth bandages of door het leren van de Netherweave Bandage vaardigheid en het maken van die.