Hoe te Bullets toevoegen aan een LinkedIn profiel

Formatteren van een lijst van uw belangrijkste vaardigheden of vroegere dienstbetrekking met bullet points in een LinkedIn beroepsprofiel kan de informatie beter leesbaar te maken. LinkedIn bevat geen tekst editor met opmaak en stijl mogelijkheden, dus je moet de informatie in Microsoft Word op uw computer te maken en kopieer en plak de kogels in uw LinkedIn-profiel.

instructies

1 Lancering Microsoft Word. Klik op "File", gevolgd door "Open" om een ​​nieuw Word-document te maken.

2 Typ of plak de tekst die u wilt opmaken met bullet points in het document. Druk op de "Enter" of "Return" op uw toetsenbord van de computer aan elk items in de lijst te scheiden.

3 Markeer de tekst. Klik op de knop "Bullets" in de "Paragraaf" groep onder het tabblad "Thuis" in het hoofdmenu lint. Dit voegt een puntje aan elk item in de lijst.

4 Markeer de lijst die u hebt geformatteerd met bullet points. Druk op "Ctrl" en "C" op het toetsenbord van de computer om de tekst te kopiëren.

5 Start uw webbrowser en meld u aan bij LinkedIn. Klik op 'Profiel', gevolgd door 'Profiel bewerken' in het hoofdmenu.

6 Klik op "Edit" of "Voeg een Position" naast de sectie van uw LinkedIn-profiel waarin u de kogels omvatten.

7 Klik in het tekstveld invoeren. Druk op "Ctrl" en "V" op uw toetsenbord van de computer aan de lijst in het invoerveld te plakken. Klik op de blauwe "Wijzigingen opslaan" knop om de lijst op te slaan en je profiel te updaten.

Hints

  • U kunt elke tekstverwerker gebruiken om kogels toe te voegen aan een lijst. U zult meestal vinden de kogel punten instrument in de opmaak of stijl menu van het programma.