Hoe maak je een Compaq NC8000 batterij te vervangen

Hoe maak je een Compaq NC8000 batterij te vervangen


Een nadeel van het gebruik van een notebook computer, echter, is het feit dat je tijdelijk kan zijn zonder een computer als de batterij sterft wanneer een stopcontact is niet beschikbaar. Om deze reden, veel notebook eigenaren een tweede batterij als back-up. Vervang de batterij in uw Compaq NC8000 als de primaire batterij is overleden en je nodig hebt om computergebruik verder op de weg.

instructies

1 Schakel de laptop volledig uit als dit nog niet is. Merk op dat als de laptop in standby-modus, het verwijderen van de batterij zal ertoe leiden dat uw opgeslagen werk verloren te gaan. Om dit te vermijden, moet de laptop worden aangesloten op een stopcontact voordat de batterij wordt verwijderd.

2 Identificeer de push release voor de primaire batterij door te zoeken naar een klepje aan de onderkant van de laptop met een hangslot pictogram in de vorm aan één zijde. Druk en houd de tab.

3 Schuif de batterij uit de baai en het tabblad los.

4 Schuif de nieuwe batterij in het compartiment totdat deze op zijn plaats.

Hints

  • Aan de andere kant van de primaire batterij, een aantal Compaq NC8000 laptops hebben ook een batterij die is geïnstalleerd in plaats van een optische drive, een zogenaamde "MultiBay" batterij. Dit type batterij wordt verwijderd en vervangen op dezelfde manier als de primaire batterij.