How To Turn Off automatische functies in Word 2007

Microsoft's Word AutoOpmaak functies helpen u een professioneel ogende, bewerkte document te produceren. Word AutoFormat analyseert uw schrijven terwijl u typt, het toepassen van stijlen, e-mailadressen formatteren als hyperlinks, en het toepassen van vet of cursief opmaak, samen met een verscheidenheid aan andere automatische functies. Zo handig als deze functie is, kan het vervelend zijn als je werkt aan een document dat u niet wilt geformatteerd. Als u niet wilt dat Word uw document automatisch te formatteren, kunt u de AutoOpmaak-functie volledig uit te schakelen.

instructies

1 Klik op de "Microsoft Office" knop en klik op 'Opties voor Word' in Word 2007. In Word 2010, klikt u op het tabblad "File" en vervolgens op "Opties."

2 Klik op "Proofing," en klik op 'AutoCorrectie-opties. "

3 Klik op "Alle opdrachten 'in het dialoogvenster Opties voor Word, in de" Kies opdrachten uit "lijst.

4 Klik op de "AutoFormat As You Type" tab. Klik om alle selectievakjes uit.

5 Klik op "OK" twee keer.

Hints

  • Misschien wilt u een aantal AutoFormat kenmerken behouden. Bijvoorbeeld, het vinkje in de spelling AutoFormat functie spellingcontrole uit te schakelen, zodat u om te controleren op spelling op uw eigen. Om een ​​functie op te verlaten, laat u een vinkje in het vakje voordat u klikt op "OK."