Hoe om kleding verkopen op eBay

De verkoop van kleding nog nooit zo eenvoudig dankzij het internet geweest. Al duurt het is een paar klikken en iemand is gebonden aan uw ongewenste mode-items te kopen, toch? Niet helemaal. Hier is een handleiding over hoe om kleding te verkopen op Ebay.

instructies

Wees eerlijk, maar weet hoe je je kleren op de markt!

1 Neem 4-5 foto's van het stuk van de kleding die je wilt verkopen. Je bent meer kans om het object te verkopen als het ongedragen en heeft zijn oorspronkelijke labels eraan verbonden zijn. Zorg ervoor dat uw foto's laten deze tags en ook het item te laten zien vanuit verschillende invalshoeken. Het is ook goed als je iemand om hen te modelleren aan potentiële kopers hoe ze eruit zien wanneer gedragen zien kunt krijgen.

2 Open rekening van een verkoper op Ebay en een gratis Pay Pal account, als je nog niet hebt. De meeste kopers zal nooit een bod op een bedrijf als de verkoper niet Pay Pal betalingen accepteert. U moet uw bankgegevens te verstrekken. Het kan een paar dagen duren om de informatie te verwerken, of zelfs tot uw volgende bankafschrift wordt afgegeven, als het kan een code moet je gebruiken om te controleren op Ebay en Paypal dat je een authentieke verkoper zal bevatten.

3 Een lijst van uw punt door te klikken op "verkopen" aan de Ebay homepage. Je moet om het te categoriseren op basis van het geslacht van de mode en het soort kleding is het, bijvoorbeeld, bovenkleding, badmode, jurkjes.

4 Geef uw punt een opvallende kop: Het gebruik van hoofdletters heeft de neiging om te werken, net als het benadrukken van de belangrijkste aspecten van uw punt, met name het woord "nieuw" of, in "Ebay" -speak, "NWT," wat betekent "Nieuwe met Tags. " (Als het niet-tags bevat, maar het is nog ongedragen, schrijven "NEW" of "nooit gedragen") Lijst van de grootte van het item in je kop als goed, als je kunt, en geen spelfouten niet te maken. De kop is het belangrijkste onderdeel van uw bedrijf en u wilt het te verschijnen wanneer mensen zoeken naar items vergelijkbaar met de jouwe.

5 Verdere categoriseren uw punt als de optie wordt gegeven in drop-boxen. Bijvoorbeeld, als u zetten een beha te koop, moet u de kleur, de cupmaat en andere kenmerken, bijvoorbeeld, beugel, strapless, gewatteerde bieden.

6 Beschrijf uw punt zo goed als je kunt en schrijf het alsof je dat verkopen in een commercial. Beschrijf alle andere informatie potentiële kopers kunnen vragen. Omdat kopers verkopers vragen via Ebay, hoe meer informatie over het product je kunt vragen, betekent dat ze niet hoeven te vragen. Mensen willen metingen van kleding weten, zodat ze een goed idee van de vraag of het hen past en kijk flatterende kan krijgen.

7 Geef aan wat voor soort van de scheepvaart diensten die u levert en hoeveel in rekening te brengen voor hen. Ebay heeft een lijst van mogelijkheden om u te helpen kiezen. Sommige verkopers kiezen ook voor de internationale scheepvaart te bieden, terwijl anderen de voorkeur om alleen te verkopen in hun eigen land.

8 Geef aan of je bereid bent om terugbetalingen en wat voor soort bieden zijn - volle prijs of alleen de kosten van het artikel, zonder de kosten van de scheepvaart. Het toestaan ​​van terugbetalingen maakt je lijkt meer geloofwaardig.

9 Geef de hoeveelheid tijd die u wilt dat uw vermelding wordt weergegeven. Het kan enkele dagen of langer dan een week. Geef ook als u een "Nu kopen" optie, die het mogelijk maakt een persoon om het item op een prijs die u van tevoren instellen kopen zonder te wachten op uw veiling aan zijn beloop zou toestaan.

10 Proof-lees uw vermelding om te verzekeren dat er geen fouten, grammaticale of feitelijke, als potentiële kopers die niet tevreden zijn met hun aankopen kan het item niet zoals je had beschreven eisen en vragen om een ​​terugbetaling. Zorg ervoor dat potentiële kopers zich bewust zijn van wat ze zouden kopen.

11 Geef je mening over de passende vergoedingen Ebay geeft voor uw bedrijf en als je tevreden bent met het betalen van hen zijn, uw vermelding in te dienen.