Hoe maak je een invulbare PDF-bestand Form Maak

Hoe maak je een invulbare PDF-bestand Form Maak


PDF (Portable Document Format) bestanden kunnen worden gelezen door iedereen met een PDF-leesprogramma ongeacht het besturingssysteem of productiviteitssoftware. Vanwege deze functie wordt het formaat vaak gebruikt om materiaal via Internet en via email te distribueren. Veel bedrijven en overheidsinstellingen gebruiken PDF-bestanden om formulieren af ​​te geven. Een bekend voorbeeld is dat de verschillende Amerikaanse regering takken vormen en ander materiaal beschikbaar als PDF-bestanden. Met een PDF schriftelijk programma, kunt u een invulbare PDF-bestand vorm te maken door het volgen van een paar stappen.

instructies

1 Start uw PDF schriftelijk programma. Zorg ervoor dat de toepassing een hulpmiddel vormen, zoals Adobe Acrobat Pro, die wordt gebruikt in de stappen die volgen. Hoewel er vrij versies van PDF schrijven programma's, niet allemaal een vorm hebben.

2 Gebruik het menu "Forms" om de "Create New Form" optie te selecteren. Dit zal een pop-up venster met opties met betrekking tot de manier waarop u het formulier te maken te genereren. Typisch zal het software toestaan ​​van verschillende vooraf opgemaakte templates gekozen of een bestaand document. Voor dit artikel is een pre-geformatteerde template gebruikt. Klik eenmaal op de optie en eenmaal op de knop "Doorgaan".

3 Markeer het type sjabloon dat u wilt gebruiken en klik eenmaal op de knop "Next". Afhankelijk van het type van de vorm die u kiest, moet u wellicht enig detail voordat het formulier zal genereren, zoals namen en adressen bedrijf. Vul de nodige informatie en klik eenmaal op de knop "Next" totdat alle details zijn aangepakt. Wanneer u klaar bent, klikt u eenmaal op de knop "Finish". Het formulier wordt geopend in een apart venster.

4 Bewerken enige vorm velden als nodig is om het formulier om uw behoefte te passen aan te passen. Klik één keer op een veld en gebruik het pijltje in de linker benedenhoek van het type veld aan te passen. Andere veld eigenschappen, zoals lettertype, kan worden gewijzigd met behulp van de tabs in een apart venster aan de rechterkant van het scherm.

5 Beweeg elke vorm velden naar een meer geschikte gebied van het document. Formulier velden kunnen op verschillende gebieden van het document worden verplaatst door één keer te klikken op de buitenkant van het veld en het te slepen naar een ander gebied terwijl u de muisknop ingedrukt houdt. De omvang van elke vorm veld kan worden aangepast door één keer te klikken op een externe vierkante n de vorm en te slepen naar de gewenste grootte terwijl u de muisknop ingedrukt houdt.