Hoe maak je Hotmail gebruiken als Mailto Links

Hoe maak je Hotmail gebruiken als Mailto Links


Waaronder "mailto" links op uw website of blog geeft uw bezoekers een snelle en eenvoudige manier om te sturen u e-mail zonder dat u uw site zoeken naar uw e-mailadres. Wanneer een mailto link op uw website of blog pagina wordt geklikt, browser van de gebruiker opent automatisch een nieuw, correct geadresseerd e-mailbericht in de computer standaard e-mailclient. U kunt een Windows Live Hotmail-adres of een ander e-mailadres te gebruiken in de mailto link. Alle berichten die door gebruikers die op deze link klikken op het e-mailadres dat u opgeeft in de HTML mailto-code die je nodig hebt om toe te voegen aan uw webpagina worden verzonden.

instructies

1 Lanceer uw favoriete Web design en codering software, HTML-toepassing voor het bewerken of de Microsoft Kladblok tekstverwerker.

2 Open de website pagina waarop u de Hotmail mailto link toe te voegen. Blader naar de juiste pagina locatie voor de mailto link.

3 Plak de volgende HTML-code op de pagina:

<P> <a href="mailto:[email protected]"> Email </a> </ p>

4 Vervang "[email protected]" met de Hotmail e-mailadres dat u wilt gebruiken. Verander "E-mail verzenden" om uw favoriete e-mail linktekst; bijvoorbeeld, zou u wilt gebruiken "Contact" of "E-mail Webmaster" in plaats van de link "Email" in dit voorbeeld.

5 Sla de webpagina en deze uploaden naar uw webserver op de gebruikelijke wijze.

Hints

  • Als u gebruik maken van een geavanceerde website design programma, in stap 2 klik "Code View" of het equivalent commando in het navigatiemenu aan de HTML-code te bekijken voor de pagina.