Hoe maak je USB Flash Drive Access uitschakelen

Hoe maak je USB Flash Drive Access uitschakelen


Het uitschakelen van USB flash drive toegang tot uw computer is essentieel als u uw computer met anderen moeten delen (en je hoeft niet 100 procent te vertrouwen). Je kunt nooit te veilig zijn, vooral als iemand veel van uw persoonlijke bestanden en gegevens kunnen openen zonder uw medeweten. Deze techniek wordt voorkomen dat potentiƫle dieven en grappenmakers uit het kopiƫren van gegevens die zijn opgeslagen op uw computer of uw eigen USB flash drive voor hun eigen persoonlijk gebruik. Daarnaast zal het ook voorkomen dat de USB externe harde schijven wordt gebruikt.

instructies

1 Klik op "Start" en selecteer "Run." Typ "regedit", druk op "Enter" en vind de volgende registersleutel in de Register-editor dat verschijnt: ". HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ UsbStor"

2 Dubbelklik op de "Start" waarde naam in het rechterpaneel.

3 Typ "4" in het veld "Waarde gegevens". Hierdoor wordt de toegang tot de verwisselbare USB mass storage-apparaat uit te schakelen. Wilt u toegang tot de verwisselbare USB mass storage-apparaat in te schakelen, typt u "3" in het veld "Waarde gegevens".

Hints

  • Als u niet wilt bewerken van het register, kunt u downloaden IntelliAdmin USB Drive Disabler (zie bronnen). Met dit programma kunt u gemakkelijk in- en uitschakelen USB-drives.
  • Als u "Run" niet kunt vinden in het menu Start, kan het verborgen zijn. Druk op de "Windows" toetsen "R" gelijktijdig Run te starten, of raadpleeg de sectie Resources om te leren hoe te lopen mogelijk te maken.