Hoe maak je een nieuw Word-document openen met Access

Hoe maak je een nieuw Word-document openen met Access


Microsoft Access wordt geleverd met Windows Office en is een database management systeem. Het programma helpt u gegevens samengebracht in een database, die vervolgens kunnen worden overgebracht naar andere Microsoft Office-programma's, zoals Microsoft Excel en Microsoft Word. Terwijl Access-bestanden die kunnen worden geopend met Microsoft Word kunnen exporteren, kan het een nieuw Word-bestand op zijn eigen niet maken, noch kan het bewerken van eerder gemaakte Word-bestanden.

instructies

1 Start Microsoft Access door te dubbelklikken op het pictogram van Access.

2 Open of maak de database die u gaat zetten in Microsoft Word.

3 Zoek en klik op de tab "External Data". Dit is het tabblad dat alle controles exporteren voor Microsoft Access, en zal u toelaten om de database te exporteren naar elk type Access-compatibele file. Na het selecteren van de tab, zal een Export Wizard pop-up.

4 In de Export Wizard, kies een naam voor de bestemming bestand. Er is een optie in de buurt van de bodem die automatisch het opgeslagen bestand wordt geopend in Microsoft Word na de exporterende voltooid is. Om dit aan te zetten, klik op de "Open het doelbestand na de operatie is voltooid" in.

5 Klik op de knop "OK". De uitvoer zal beginnen. Nadat het klaar is, zal uw Access document worden opgeslagen als een Microsoft Word-document.