Hoe maak je een compleet systeem opnieuw te installeren

Als u het besturingssysteem te gebruiken, vindt u in de tijd van uw computer begint een algemene vertraging ervaren. Deze vertraging wordt vaak geassocieerd met het systeem rommel, de opbouw van stuurprogramma's, ongebruikt bestand instellingen en de achtergrond steunprogramma's. Hoe langer je het systeem te gebruiken, hoe langzamer het zal lopen, totdat je een compleet systeem opnieuw te installeren uit te voeren. Een herinstallatie zorgt voor een nieuwe installatie over de oude, maar dat de schepping is ten koste van je huidige instellingen en documenten. Voor een succesvolle opnieuw te installeren dat uw documenten en instellingen bewaart, moet u een backup van de informatie uit de eerste, waarna je opnieuw kunt installeren, het creƫren van een schone, frisse systeem dat de volledige capaciteit van de hardware van uw systeem maakt gebruik van.

instructies

1 Een backup van je bestanden van Windows met behulp van Windows Easy Transfer. Open de Easy Transfer-applicatie door te drukken "Start" en vervolgens te typen "easy transfer" in het zoekvenster van het menu Start. Selecteer "Windows Easy Transfer" uit de lijst met zoekresultaten. Volg de instructies transfer naar de instellingen die u wilt een back-up van te maken, en kies een locatie op uw harde schijf om de overdracht aan voor het ophalen opslaan.

2 Plaats de Windows 7-installatie-cd in de optische-schijfeenheid en start de computer opnieuw op te starten.

3 Wacht op de prompt verschijnt tijdens het opstarten te laden vanaf uw optische drive. Druk op een toets om dit te doen en wachten op de Windows Setup Manager te beginnen. Selecteer een taal om te gebruiken tijdens de installatie en de locatie voorkeuren. Klik op "Next" om verder te gaan.

4 Lees de Windows licentievoorwaarden en klik op "Ik ga akkoord" om de voorwaarden te accepteren en door te gaan met de installatie. Klik op "Next" om verder te gaan.

5 Selecteer de "Custom" installatie optie. Selecteer dezelfde partitie of harde schijf waar uw oude Windows-installatie zich bevindt en klik op 'Volgende'.

6 Volg de instructies op het scherm om Windows 7 opnieuw te installeren over de oude installatie. Kies dezelfde naam voor uw computer als de oude installatie om conflicten met het netwerk van instellingen te voorkomen als uw systeem is een lid van een local area network.

7 Start de Windows Easy Transfer-programma opnieuw en de instellingen te herstellen van uw overdracht van bestanden. Kies de "Doorgaan met een reeds gestarte transfer" optie, gevolgd door het selecteren van de "Verwisselbare media" transfer. Blader naar de locatie van uw opgeslagen overdracht van bestanden en klik op 'Volgende'. Volg de instructies programma om de oude instellingen naar uw nieuwe Windows 7-installatie.