Hoe maak je een schijf om Factory Specs Restore

Het herstellen van de harde schijf van uw computer terug naar zijn fabriek specificaties kunnen helpen oplossen glitches en algemene inefficiëntie dat uw computer heeft verworven. Je hoeft niet eens om het herstel schijven hebben om de fabrieksinstellingen te herstellen. Als je nooit hebt uitgevoerd een fabriek te herstellen op uw machine voor, maak je geen zorgen. Het is niet moeilijk om de computer terug te keren naar de voorwaarde dat op het moment dat u voor het eerst nam het uit de doos.

instructies

1 Een back-up alles wat je wilt van de harde schijf van de computer te houden op een externe schijf. Omdat de harde schijf zal worden hersteld in zijn oorspronkelijke staat zal alles worden gewist.

2 Start je computer opnieuw op. Ga naar "Start", "Turn off computer" en vervolgens "Opnieuw opstarten."

3 Druk op de "F10", "F11" of "F8" wanneer het eerste scherm verschijnt bij het opstarten. Je moet de sleutel snel genoeg in te voeren om toegang te krijgen tot het nut voordat Windows wordt geladen. De knop herstel verschilt per fabrikant, maar één van deze drie knoppen zullen werken. Als u de Windows-scherm verschijnen, moet u de computer nogmaals opnieuw op te starten, het herhalen van deze stap tot het herstel scherm verschijnt.

4 Selecteer "Destructief herstel" of "Restore Factory Settings" in het volgende scherm en klik op 'Volgende'. Klik op "OK" als je ziet op het scherm dat aangeeft dat alle eerdere gegevens en configuratie-instellingen zullen verloren gaan. Nadat het herstelproces is voltooid, wordt de computer opnieuw op te starten.

5 Volg de volgende reeks schermen als Windows opnieuw wordt geïnstalleerd op uw machine. Je moet aangeven welke taal te gebruiken, de datum, het tijdstip enz. Na voltooiing, zal uw harde schijf worden hersteld in zijn fabriek specificaties.

Hints

  • Het herstellen van uw harde schijf naar de fabrieksinstellingen specificaties zullen de inhoud van uw computer te wissen.