De verschillen tussen de Primitieve & van gebruikers Methods

De verschillen tussen de Primitieve & van gebruikers Methods


Programmeertalen bestaan ​​uit inherent primitieve types die het fundament van de taal te vormen. Ongeacht de taal, een 'primitieve type "is typisch een klein of fundamentele waarde die u als bouwsteen kunnen gebruiken bij het maken van uw eigen, door de gebruiker gemaakte programmering objects.Some programmeertalen, zoals Java, definiëren alleen bepaalde kerngegevens types als primitief types. U kunt de methoden, ook wel subroutines, in verband met beide typen gebruiken om items in het geheugen passen. Gebruikers kunnen maken tussen primitieve en gebruikers gemaakte werkwijzen met verschillende analytische technieken.

instructies

1 Lees via uw code totdat u zien waar het type werd geïnstantieerd. Onderzoeken zijn soort en raadpleeg uw documentatie om te zien of het een primitief of door de gebruiker gemaakt: als het type is primitief, de bijbehorende methoden zijn primitieve in de grote meerderheid van de talen.

2 Open source code als u een object-georiënteerde taal en de noodzaak om onderscheid te maken tussen een primitief en door de gebruiker gemaakte methode in een ingekaderde klasse. Lees de lijst van de leden van de klasse die primitief zijn en die dat niet zijn te identificeren.

3 Evalueer de werkwijze te zien of het een basisfunctie verband met numerieke of string manipulatie uitvoert: het ".ToString," "mats ()" "char ()" en andere fundamentele methoden bijna altijd primitief. Raadpleeg de documentatie die u van uw programmeringskader of taal te beoordelen of de methode is primitief, in geval van twijfel.

4 Trace de overervingshiërarchie, als uw object werd afgeleid van een ander object. Zoek het bovenliggende object dat de methode bevat en onderzoekt de onderliggende data type.

5 Beoordeling broncode extension methods vinden als u een Microsoft .NET-taal, omdat deze talen bevatten vaak een obscure functie genaamd een "uitbreiding methode." Zoeken naar alle statische klassen en bijstellen om te zien of deze een extension method die op hun beurt voegt een methode om een ​​fundamentele gegevenstype bevatten. Als alternatief kan je gewoon wilt om te zoeken naar de methode in de documentatie die door Microsoft - als Microsoft de methode beschreven in de string, char of numerieke basisklassen, het is primitief.