Hoe te spelen Sonic Games Online

Er zijn een aantal aanpassingen van de klassieke Sonic-spellen beschikbaar om online te spelen. De spellen zijn gemakkelijk te vinden en af ​​te spelen, hoewel sommige mensen vinden het moeilijk om het toetsenbord te gebruiken als controller op het eerste.

instructies

1 Open uw webbrowser en controleren om te zien of u toegang tot de nieuwste versie van de plug-ins zoals Flash hebben. Ga naar de website van de browser en kijk of er sprake is van belangrijke grafische updates die je moet installeren.

2 Zoek naar de Sonic-spellen die je wilt om online te spelen. Er zijn een aantal van gaming sites die het mogelijk maken om verschillende Sonic games te spelen (net als vele andere oude games) voor een maandelijks abonnementsgeld, maar met een beetje zoeken vind je ook gratis flash games.

3 Speel veel Sonic games, waaronder de gebruiker gemaakte games, op Sonicgames.info (zie bronnen hieronder). Sluit andere grafisch intensieve ramen in om de prestaties van de meer gedetailleerde spellen te verbeteren. Lees de "hoe te spelen" van elk spel, omdat de controles niet worden gestandaardiseerd.

4 Gebruik een andere browser als u problemen ondervindt bij het spelen van bepaalde Sonic games online. Het is vaak sneller te kopiëren en plak de link voor een spel in een ander programma dan het is om de flitsinstellingen te lossen.

Netwerk Sonic Rush Adventure

5 Verblijf in de kamer met iemand anders met een DS als slechts één van u een kopie van het spel heeft. Kies de optie 'Download Play "met de DS waarop Sonic en kies vervolgens" DS Download Play "op de tweede DS om te beginnen om online te spelen. Je kan hebben om een ​​paar momenten te wachten voor het spel te downloaden.

6 Maak een spel kamer op een wifi-netwerk als beide spelers het bezit van een kopie van Sonic Rush Adventure. Start het spel als alle spelers zijn in de kamer, kies je multi-player instellingen en dan spelen.

7 Breng je DS en Sonic Rush Adventure om een ​​wifi-hotspot te spelen met andere mensen over de hele wereld. U kunt ervoor kiezen om te spelen met een willekeurig persoon of kies een buddy uit je vriendenlijst. Sluit je DS met het internet met een externe USB-naar-Ethernet-kabel als je geen wifi in uw buurt.

Hints

  • Er zijn een paar Sonic Rush Adventure multiplayer game types, zoals "Grab the Rings ', die alleen beschikbaar zijn als u bent verbonden met een wifi-netwerk.
  • Sommige online game site en door gebruikers gemaakte Sonic avonturen kunnen advertenties, taal of ander materiaal dat niet geschikt is voor kinderen.