IE slaat geen Website Types in de adresbalk

IE slaat geen Website Types in de adresbalk


Met de release van Internet Explorer 9 in 2011, Microsoft afgezien van zijn oude browser lay-out van de afzonderlijke adres en zoeken bars en begon met behulp van een enkele tekst veld voor zowel website-adressen en zoekopdrachten. De Internet Explorer 9 adresbalk heeft ook de mogelijkheid om websites te stellen terwijl u typt. De tips komen uit uw favorieten en uit eerder ingevoerde website-adressen. Deze functie heet AutoAanvullen.

AutoAanvullen

AutoComplete maakt de Internet Explorer 9 adresbalk staat van het zoeken zowel het internet en uw computer. Naast suggereren de resultaten van uw browsegeschiedenis, AutoComplete maakt gebruik van bestanden op uw lokale computer en website-feeds die je hebt geabonneerd. AutoComplete helpt ook met de repetitieve taak van het invullen van webformulieren door het onthouden van persoonlijke gegevens zoals uw naam en adres. U kunt inschakelen en individueel uit te schakelen een van deze functies.

voordelen

Het grootste voordeel van AutoComplete is dat het de hoeveelheid tijd besteed aan het uitvoeren alledaagse taken als u op het web surfen vermindert. Als u regelmatig producten bestellen online, kan je moe van het herhaaldelijk het typen van uw naam en adres te laten groeien. Als u veel van webpagina's op uw lijst met favorieten hebt opgeslagen, kan het moeilijk zijn om handmatig te zoeken naar degene die u wilt bezoeken - AutoComplete kunt u de Favoriete vrijwel direct te vinden door het intikken van een deel van de naam.

nadelen

Het grootste nadeel van AutoAanvullen is privacy. met name op gedeelde computers. Als u een product van een openbare computer lab te bestellen, bijvoorbeeld, zou je niet wilt dat anderen uw persoonlijke gegevens zien en moet niet vergeten om AutoAanvullen uit te schakelen. Op een computer met AutoAanvullen is ingeschakeld, kan iemand per ongeluk zie de websites die je gewoon door het intypen van een deel van de URL hebt bezocht, zelfs als hij niet wil uw geschiedenis te bekijken. Om deze redenen wordt AutoAanvullen vaak standaard uitgeschakeld op openbare computers.

inschakelen AutoAanvullen

Als Internet Explorer 9 niet zoekresultaten suggereert automatisch op basis van uw browsegeschiedenis, in te schakelen AutoAanvullen door te klikken op het tandwiel-vormige knop aan de bovenkant van het scherm en het selecteren van "Internet-opties." Klik op de "Content" tab, en klik op de knop 'Instellingen' in het gedeelte 'Automatisch aanvullen' van het venster. Pas uw AutoComplete instellingen zoals gewenst, en klik op "OK" twee keer.