Hoe om geld te verzenden internationaal op PayPal

Hoe om geld te verzenden internationaal op PayPal


Gelanceerd in 1998, PayPal beschrijft zichzelf als "de toonaangevende wereldwijde online betaling bedrijf", en behandelt transacties in 25 valuta's met ingang van 2012. Via PayPal kunt u geld dat is ontvangen in een paar minuten of een paar dagen, afhankelijk van uw betaling optie te sturen . Zich bewust zijn van PayPal wisselkoersen en de vergoedingen die zij oplegt aan transacties voordat je geld te sturen zal ervoor zorgen dat de ontvanger ontvangt exact het bedrag dat hij verwacht.

instructies

1 Open de X-tarieven, The Money Converter or Go Currency website (links in Resources) in uw webbrowser om de koers te bekijken en te vergelijken met tarief van PayPal.

2 Selecteer het bedrag, de valuta die je omzet uit en de valuta die u converteren naar, en klik op "Convert" om de conversie snelheid en de totale te zien. Vergelijk de resultaten met de PayPal wisselkoers, te beseffen dat kleine verschillen bestaan ​​tussen de verschillende converters.

3 Navigeer naar de "Send Money buitenland met PayPal" webpagina met uw webbrowser (link in Resources).

4 Klik eenmaal op de 'Waar wilt u om geld te sturen "drop-down box en selecteer het land waar de ontvanger woont. De "Currency" veld wordt automatisch gevuld met de valuta van dat land.

5 Voer het bedrag dat u wilt verzenden in het 'Bedrag' tekstvak, kleiner dan of gelijk aan $ 10.000, dat is limiet van PayPal in een enkele transactie.

6 Klik op de "Bereken" knop om vergoedingen en andere nuttige informatie, zoals de wisselkoers en de betaling opties te bekijken.

7 Analyseer de wisselkoers. De 'Je stuurt "sectie zet het bedrag van USD naar de valuta van het gekozen land, zodat u het kunt vergelijken met de wisselkoers wordt weergegeven door X-tarieven, The Money Converter of Go Currency.

8 Analyseer de betalingsmogelijkheden - "PayPal-saldo", "Credit Card" en "Bank Account" - evenals de vergoeding voor elke betaling optie en het totale bedrag, inclusief kosten.

9 Klik op de knop "Doorgaan" om de wisselkoers te accepteren en door te gaan.

10 Voer e-mail van de ontvanger in de "To" tekstvak en uw PayPal e-mailadres in het veld "Van" box.

11 Selecteer "Gift", "Living Expense", "Cash Advance" of paragraaf "Andere" in de "Payment Type". Klik op "Doorgaan" om naar de volgende stap.

12 Typ uw PayPal-wachtwoord in het "PayPal Password" tekstvak. De "E-mail Address" box zal automatisch het adres dat u eerder hebt getypt, weergegeven in de "Van" box. Klik op "Inloggen."

13 Plaats een vinkje in de voorkant van de "I Will Betaal de Fee" optie als u wilt dat de ontvanger om het volledige bedrag ontvangen. Als u deze optie niet selecteert, zal de ontvanger het bedrag dat u wilt verzenden, minus de PayPal vergoeding ontvangen. De PayPal-website geeft de vergoeding, totale kosten, succespercentage en de ontvanger om verwarring te voorkomen.

14 Klik op "Change" in de sectie "Payment Method 'om de optie betaling te wijzigen, te kiezen uit uw" PayPal-saldo "," Credit Card "of" bankrekening. " De credit card en bankrekening moet worden gekoppeld aan uw PayPal-rekening voordat u ze kunt gebruiken.

15 Pas de e-mail in de "Onderwerp" en "Message" tekstvakken naar de ontvanger gestuurd, in de sectie "E-mail naar ontvanger".

16 Klik op de oranje "Send Money" knop aan de onderkant van de pagina om het geld te sturen. Uw PayPal-rekening, creditcard of bankrekening wordt direct in rekening worden gebracht, maar credit card en bankrekening betalingen enkele dagen duren te verwerken, afhankelijk van het land waar de ontvanger woont.

Hints

  • PayPal is niet het aantal transacties dat u kunt maken te beperken, zodat u een grote hoeveelheid in kleinere betalingen te sturen; U kunt alle PayPal-limieten in de sectie referenties.
  • Controleer altijd de transactiegegevens alvorens de betaling aan dure fouten te vermijden.
  • Als PayPal beperkt of uw account beperkt, moet u de instructies volgen om de brief aan de beperkingen op te heffen.
  • Uw betalingen worden gefinancierd uit je bankrekening, bankpas of creditcard, zodat u ten minste één van hen moet koppelen aan uw PayPal-rekening, die ook helpt PayPal bevestig uw identiteit.
  • PayPal zal bevriezen of zelfs uw account te beëindigen indien het een frauduleuze transactie wordt gedetecteerd.