Hoe de CMOS batterij te vervangen in een Acer laptop

Hoe de CMOS batterij te vervangen in een Acer laptop


CMOS batterijen op alle computers slechts een bepaalde levensduur en moet worden vervangen na een tijd. Gelukkig, de CMOS batterij op Acer laptop computers is heel gemakkelijk te bereiken en te vervangen. Het moeilijkste deel van het proces wordt het demonteren van de computer.

instructies

1 Koppel de stekker uit de laptop en verwijder de belangrijkste batterij.

2 Open het scherm van de laptop computer en uit te breiden zo ver terug als het zal gaan. Wees voorzichtig niet om het scherm te benadrukken en de eventuele schade te veroorzaken, maar drukt het moeilijk indien nodig.

3 Druk op een platte schroevendraaier onder de voorkant van de plastic bar langs de achterkant van het toetsenbord van de laptop. Wrik de bar iets omhoog en houd hem met één hand.

4 Wrik de andere kant van de bar met de platte schroevendraaier en volledig trek de bar. Houd het lint kabel aangesloten en de lat op het scherm van de laptop.

5 Verwijder de twee Phillips schroeven waarmee het toetsenbord van de computer. Schuif het toetsenbord omhoog en naar buiten om hem te verwijderen. Nogmaals, niet verwijderen haar lint snoer en stel het toetsenbord om de laptop touchpad.

6 Verwijder de vier schroeven waarmee de afdekplaat op het moederbord en verwijder de plaat ook.

7 Zoek de CMOS-batterij op de rechterbenedenhoek van het moederbord.

8 Verwijder de batterij door nieuwsgierige het omhoog voorzichtig met de platte schroevendraaier. Dan, de batterij vervangen door een nieuwe met dezelfde specificaties.

9 Vervang alle onderdelen in de laptop in de omgekeerde volgorde waarin u ze verwijderd.

Hints

  • Terwijl je de laptop open en blazen een deel van de stof binnen. Dit zal helpen voorkomen dat de koeling problemen in de toekomst.
  • Wees altijd voorzichtig met statische elektriciteit bij het werken op computers. Alleen de geringste schok kan componenten ruïneren.