Hoe maak je een virtueel geheugen Leak

Hoe maak je een virtueel geheugen Leak


Een virtuele geheugenlek kunnen aanrichten op uw productiviteit computer, alsmede de veiligheid veroorzaken. Iedereen die zo'n zieke lot te lijden heeft gehad begrijpt hoe slopende dit kan zijn. Er treedt een geheugenlek wanneer het geheugen wordt gebruikt, maar dan niet vrijgelaten na gebruik en daarmee geacht niet meer beschikbaar voor andere computerprogramma's. Deze put dan voldoende geheugen en kan corrupte data, het verminderen van prestaties van de computer en dat resulteert in storingen. Gebruikers meestal in eerste instantie merkt toepassingen die tegen aanzienlijk lagere snelheden, waardoor ze sluiten alle operaties en reboot - op het eerste, op gezette tijden, en uiteindelijk, regelmatig. Dit kan gaan voor een lange tijd tot virtueel geheugen van de toepassing groter is dan het geheugen gebruik en het systeem simpelweg onvoldoende geheugen en crashes.

instructies

1 MSDN suggereert u beginnen met het controleren van uw geheugen. Druk op "Ctrl", "Alt" en "Verwijderen" om de task manager te brengen. Ga vervolgens naar het tabblad Processen om te bepalen welke toepassing de meeste ruimte. Dit kan op grootte door simpelweg selecteren van de sub-tabblad "Memory Usage." Toetst de toepassing / programma om de noodzaak ervan vast te stellen, en als onnodig geacht, gewoon markeren en verwijderen.

2 Centraliseren van de geheugenlek. Bepaal het percentage van toegewijde bytes in gebruik, de per proces virtuele bytes, het zwembad wisselbare bytes en het zwembad nonpaged bytes. Het totale geheugen het proces toegewezen en die niet aan andere processen bekend als private bytes. "Virtual bytes," daarentegen verwijst naar de huidige grootte van de ruimte die door het virtuele adres dat door de werkwijze. Als je detecteren dat u een tekort aan geheugen, maar niet over een geheugen niet zien in uw privé-bytes, monitoren virtuele bytes. Dit zal bepalen of u gebruik maakt van virtuele geheugen. Linux Journal beveelt het gebruik van het geheugen lekdetectoren aan de virtuele lek eenvoudige programma's kunnen detecteren de meeste fouten zijn mtrace, memwatch en dmalloc, waarbij de eerste de makkelijkste te vinden.

3 Bevestig de geheugenlek. Programmering die automatisch scant op geheugenlekken is opgenomen in veel besturingssystemen, en anti-virus software programma's zijn in staat om te identificeren en te vernietigen virussen die de boosdoener kunnen zijn. Als je eenmaal hebt geïdentificeerd en verwijderd van de bron, zal uw besturingssysteem veel sneller en met een grotere efficiency.

Hints

  • Wees je bewust van de toegewezen ruimte op uw systeem en hoeveel u gebruikt. Kijk voor de indicatoren, zoals trage prestaties van de computer en onverklaarbare toepassing activiteiten.
  • Wees ervan bewust dat de computer bugs één applicatie alleen kan beïnvloeden of beginnen met een en dan verhuizen naar een andere. Virtueel geheugen lekken zijn moeilijk te detecteren om vele redenen met weinig indicatoren.