How To Turn Off Power Saving

Power Save Mode is een computer instelling die het stroomverbruik vermindert en bespaart batterijcapaciteit door het afsluiten van hardware-apparaten die inactief zijn al geruime tijd. Wanneer deze is ingeschakeld, uw computer in de slaapstand of stand-by-modus wanneer niet in gebruik. Het uitschakelen van de mogelijkheden voor energiebesparing op uw computer voorkomt dat uw computer naar de slaapmodus tijdens tijdrovende taken, zoals backing-up van een harde schijf of het omzetten van een grote media-bestand naar een ander formaat.

instructies

Uitschakelen Energiebesparing op Windows Vista

1 Sluit uw voedingsadapter. Klik op "Start" op uw computerscherm en klik op 'Configuratiescherm'.

2 Dubbelklik op de link "Systems Management" en klik op de link "Power Options".

3 Selecteer "High Performance" in het kader van het energieplan dat venster. Klik op "OK" om de wijzigingen op te slaan. Dit zal de automatische energiebesparende slaapstand uit te schakelen.

Uitschakelen Energiebesparing op Windows XP

4 Sluit uw voedingsadapter. Klik op "Start" op uw computerscherm en selecteer 'Configuratiescherm'.

5 Dubbelklik op het pictogram "Power Options". Klik op het tabblad "Energiebeheerschema's" en kies "Nooit" onder "Turn off harde schijven, System Standby, Systeem in slaapstand en schakel de monitor" Dat zal een van deze apparaten te voorkomen uit te gaan in de energiebesparende modus.

6 Klik op het tabblad "Slaapstand" en verwijder het vinkje uit het "Hibernation Enable" optie. Klik op "OK" om uw wijzigingen op te slaan.

Uitschakelen Energiebesparing op Macintosh OSX

7 Sluit uw voedingsadapter. Selecteer het pictogram "System Preferences" uit het Dock (of door te dubbelklikken op het pictogram in de map Programma's).

8 Selecteer het pictogram "Energy Saver" (ziet eruit als een gloeilamp).

9 Als uw systeem voorkeuren vergrendeld zijn, klikt u op het slotje in de linker bovenhoek van het scherm en voer uw wachtwoord. Gebruik de "Instellingen voor" pull-down menu om te selecteren welke voedingsbron u wilt regelen, 'power adapter "of" batterij. "

10 Schuif de tralies voor "Zet de computer om te slapen ..." en / of "Zet het beeldscherm om te slapen ..." helemaal naar rechts ( "nooit").

11 Vinkt u het vakje naast "Zet de harde schijf (s) in sluimerstand indien mogelijk." Sluit het venster om uw instellingen op te slaan.

Hints

  • Als u off-energiebesparende opties te schakelen, zorg ervoor dat uw laptop is aangesloten op de stroomadapter, als uw batterij snel zal lopen neer met power-saving off.