Hoe kan ik een functie in een Excel-tabel invoegen

Een functie is een geschreven formule geschreven door en opgeslagen in Microsoft Excel. Deze functies maken het zeer eenvoudig om een ​​al geschreven formule snel invoegen in een geselecteerde cel. plaatst u eenvoudig een functie in een Excel-tabel met behulp van de "Function Wizard" en "Functieargumenten" dialoogvenster.

instructies

1 Start Microsoft Excel en open een bestaande werkmap waarin u een functie wilt invoegen.

2 Selecteer de cel die u wilt een functie toe te voegen aan. Je zult weten de cel wordt gekozen, omdat het zal worden omringd met een dikke, zwarte rand.

3 Kies het tabblad "formules" en klik op de "Wizard Functie" knop op de "Functies" lint om de "Insert Function" dialoogvenster weer te geven.

4 Klik op de "Of kies een categorie" drop down menu en selecteer een categorie van de functie die u wilt gebruiken. Of selecteer "All" om alle beschikbare functies weer te geven.

5 Selecteer de functie die u wilt invoegen van de "Select a function" scroll box aan de 'Wizard Function "dialoogvenster. Een beschrijving van de geselecteerde functie verschijnt onder de scroll box. Klik op de knop "OK" om de "Wizard Function" dialoogvenster te sluiten en open de "Functieargumenten" dialoogvenster.

6 Typ het celbereik dat u wilt samen worden gebruikt met de functie in de "Getal1" tekstvak of gebruik maken van de "dialoog Collapse" vak aan de cellen met de muis te selecteren.

7 Klik op de knop "OK" sluit het "Functieargumenten" dialoogvenster en steek de gekozen functie in de geselecteerde cel.