Hoe maak je Yahoo! Bookmarks Toevoegen aan Mijn Toolbar

Hoe maak je Yahoo! Bookmarks Toevoegen aan Mijn Toolbar


Yahoo! Bookmarks is een dienst die u toelaat om een ​​bladwijzers bestand dat online is opgeslagen te creëren. U kunt bekijken en toevoegen aan uw Yahoo! bookmarks vanaf elke computer met internetverbinding wereldwijd. De Yahoo! Toolbar bevat een Bladwijzers knop waarmee je snel toegang tot en het beheer van uw Yahoo Bookmarks. U moet de Yahoo! Toolbar applicatie in de webbrowser en om de knop Yahoo! Bladwijzers in de werkbalk van de browser te bekijken installeren.

instructies

1 Open de webbrowser waarin u wilt de Yahoo! Bookmarks knop te installeren.

2 Type "toolbar.yahoo.com" in de adresbalk en druk op "Enter."

3 Klik op de "Nu downloaden" knop om een ​​venster "Install Yahoo! Toolbar" te openen.

4 Verwijder het vinkje uit de vakjes naast "Mijn startpagina instellen naar Yahoo!" en "Set Yahoo! als mijn standaard zoekmachine", tenzij u wilt deze functies te activeren. Klik op "I Agree" om verder te gaan.

5 Klik op het menu "View" in Firefox, of klik op het menu 'Extra' in Internet Explorer en klik op 'Werkbalken'> 'Yahoo! Toolbar "in de lijst als u de werkbalk niet automatisch weergegeven in uw browser.

6 Klik op de knop "Bookmarks" en klik op "Log in om bookmarks te gebruiken!".

7 Typ uw Yahoo! gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op 'Aanmelden' om de Yahoo Bookmarks te activeren! knop in uw Yahoo! Toolbar. U kunt nu besparen en toegang Yahoo! Bookmarks rechtstreeks via de Yahoo! Toolbar.