Hoe maak je een videoclip van uw computer Toon op uw WordPress Blog

Als u een toegankelijke video clip op uw computer, heb je de mogelijkheid om deze media te publiceren op uw WordPress blog. Een kort filmpje is ideaal voor het verbeteren van gerelateerde pagina-inhoud, omdat het lijkt, samen met uw tekst, en het geeft uw bezoeker een bedieningspaneel waarmee haar te stoppen, afspelen en pauzeren van de video. Toegang tot uw account en maak je een videoclip van uw computer worden weergegeven op uw blog.

instructies

1 Log in om je WordPress blog-account en klik op de "Berichten" of "Pagina's" titel op de linkerzijde van het dashboard.

2 Klik op een bericht of pagina titel die in de lijst wordt weergegeven, of klik op de "Add New" knop om een ​​nieuw item te maken.

3 Klik op de knop "Video toevoegen" naast het uploaden / invoegen of Media toevoegen titel op de pagina die verschijnt.

4 Klik op de "From Computer" tab in het dialoogvenster Add Video venster dat opent. Klik op de "Select Files" knop en volg de aanwijzingen om de videoclip bestand op uw computer te selecteren. Als u problemen met dit proces, klik op de "Browser Uploader" knop in het venster om de Flash upload procedure te omzeilen.

5 Voer de informatie over uw filmclip, zoals een titel en bijschrift, in de verstrekte tekstvelden. Klik op de "Insert into Post" knop aan de onderkant van het dialoogvenster om het te laten verschijnen op uw pagina.

6 Klik op de "Preview" knop aan de bovenkant, rechtsboven om uw film te bekijken. Als u klaar bent, klikt u op de knop 'Publiceren' om de video clip live op uw blog.

Hints

  • WordPress videoclip upload moet 8 megabyte (MB) of kleiner.