Mijn Lokale Concepten hebben gebroken links in SharePoint

Microsoft SharePoint is een handig programma waarmee gebruikers documenten veilig te verdelen in een kern portal. Terwijl SharePoint maakt het mogelijk bestanden worden gedeeld en bewerkt in één centrale site, kunnen problemen wanneer gebruikers toegang tot de bestanden of documenten en ze niet delen met de server ontstaan, wat resulteert in gebroken dataverbindingen en verlies van gegevens.

Deel punt

SharePoint is een Microsoft tool die werkt als een communicatie-portal voor het delen en verspreiden van gegevens en informatie tussen gebruikers met toegang tot de SharePoint-site. Met SharePoint, is informatie in één specifieke SharePoint-site te zetten. Gebruikers die toestemming en toegang worden verleend aan die site zijn dan in staat om te bekijken of bij te dragen tot de documenten en gegevens op de SharePoint portal ingevoerd. Dit maakt SharePoint een zeer goed hulpmiddel voor bedrijven en organisaties die willen om informatie te verspreiden onder de leden, medewerkers of bedrijven team.

lokale Concepten

Diverse gebruikers toegang documenten, is het mogelijk om tocht verloren of overschreven. Daarom SharePoint heeft een "check out" functie, die gebruikers in staat stelt om uitsluitend te controleren het document naar hen terwijl ze werken. Zodra het document wordt opgeslagen, kunnen zij controleren terug in de SharePoint-site. Bij het uitchecken van een bestand, zien gebruikers een venster met de vraag of ze willen de lokale map concepten te gebruiken. Indien geselecteerd, zal het document worden opgeslagen op de harde schijf, zo niet, dan zal het worden opgeslagen op de server.

Problemen met Broken Links

Problemen ontstaan ​​wanneer het document of het bestand wordt opgeslagen in de map lokale tocht. Hoewel dit betekent dat de gebruiker gemakkelijk heeft het dossier op zijn harde schijf, kan het niet beschikbaar zijn voor andere SharePoint-gebruikers zijn, dus wanneer gebruikers proberen te krijgen tot het dossier, kan de link weergegeven als kapotte of ontbrekende en ze zijn niet in staat om het te zien document. Gelukkig, SharePoint laat alle gebruikers weten wie het laatst benaderd en gemanipuleerd het bestand, zodat een gebroken bestand kan worden herleid tot een specifiek individu en vervangen.

Controleren op Broken Links

Als u de SharePoint-site-beheerder of "volledige controle" toegang binnen het SharePoint portal, kunt u controleren of gebroken links en zorg ervoor dat alle documenten worden bekeken en bewerkt. Om te controleren, gaat u naar de site Directory gelegen op de bovenste navigatiebalk op de SharePoint-site. Klik op "Site Actions" en selecteer "Scan voor Broken Links." Als de SharePoint-site is groot, of heeft veel gebruikers, is het een goed idee om regelmatig scans uit te voeren. Als het eenmaal is vastgesteld, waar de gebroken links zijn, contact opnemen met de laatste gebruiker en heb haar het uploaden van de laatste bestand van haar harde schijf naar de SharePoint-site.