Hoe kan ik een brochure in Illustrator Maak

Hoe kan ik een brochure in Illustrator Maak


Het creëren van een mooi vormgegeven brochure met behulp van Adobe Illustrator kan eenvoudig en snel of lang en complex zijn, afhankelijk van hoe gedetailleerd de brochure zal zijn en hoeveel ervaring van de ontwerper is met behulp van illustrator. Voor een beginnende ontwerper, vele pre-en-klare templates voor brochures zijn gratis online gewoon door te zoeken naar gevonden "illustrator brochure sjabloon." Deze optie wordt aanbevolen omdat het veel minder tijdrovend en gebruiksvriendelijk.

instructies

Maak een Brochure

1 Zoek een goede template online. Zoeken naar "Adobe Illustrator Brochure Template" naar sites die template bestanden delen. Blader door de sites en het vinden van een sjabloon die past bij het gewenste doel, te downloaden en te openen in illustrator. Vooraf gemaakte templates meestal bloedingen en marges reeds in het dossier gebouwd zodat ze niet noodzakelijk kan creëren, waardoor tijd bespaard. Bloedingen zijn veiligheid gebieden printers nodig aan documenten om ervoor te zorgen dat de brochure lege ruimte heeft.

2 Beslis over een formaat. Zal de brochure zijn tri-fold (drie plooien) bi-voudige (twee vouwen) of een ander formaat? Het is altijd een goed idee om te overleggen met de printer die de brochures voor het ontwerpen van hen zal maken; vragen over formats, plooien en eventuele andere specificaties het kan hebben. Zorg er dan voor dat de sjabloon overeenkomt met de grootte eisen.

3 Bereid inhoud voor de template. Kijk over de inhoud (schriftelijk en grafisch), die op de brochure zal worden geplaatst en plan waar elk stukje informatie zal gaan.

4 Vervang de inhoud van de sjabloon met originele inhoud. Verwijder alle afbeeldingen of tekst die niet gewenst zijn op de sjabloon en vervang deze door de geplande files.

5 Een voorbeeld van de file en maak bewerkingen, stuur dan het bestand naar de printer ter goedkeuring.