Hoe kan ik meerdere Twitter accounts bijwerken

Hoe kan ik meerdere Twitter accounts bijwerken


Het bijwerken van meerdere Twitter-accounts kunnen eenvoudig worden gedaan met behulp van verschillende dashboards voor social media management. Tweetdeck en Hootsuite zijn twee populaire opties voor mensen die meerdere accounts te beheren op een dagelijkse basis. Beide kunt u niet alleen te controleren en update uw Twitter-accounts, maar ook om hetzelfde te doen voor Facebook, LinkedIn en andere netwerken. Het koppelen van uw accounts op verschillende social media dashboards is een eenvoudig proces.

instructies

1 Maak een Hootsuite account als u wilt bijwerken en beheren van verschillende Twitter accounts en hebben al je instellingen opgeslagen door middel van een online profiel. Hootsuite kunt u een koppeling van meerdere Twitter accounts die in koor van de ene dashboard kan worden bijgewerkt of individueel. Toegang tot het dashboard overal met een internetverbinding, want al uw instellingen worden gered door het creƫren van een Hootsuite account.

HootSuite is goed voor het beheren van verschillende Twitter accounts die moeten teams werken op hen. Dit werkt vooral goed als je het actualiseren en beheren van een bedrijf Twitter-account. Voeg verschillende leden te werken met de Twitter-account, zolang ze hebben Hootsuite accounts.

2 Download TweetDeck als je wilt verschillende Twitter accounts updaten van de ene computer. TweetDeck is als Hootsuite, hoewel je het alleen kunt downloaden naar een computer. Met andere woorden, je kan het niet overal toegang zonder opnieuw te downloaden op de nieuwe computer. Met TweetDeck, kunt u verschillende social media netwerken, waaronder verschillende Twitter accounts te werken.

3 Noodzaak om te werken op de weg? Twitterrific, een Twitter-updates en het beheer app voor je iPhone, zal u toelaten om actueel te houden, terwijl u niet achter uw computer zit. Gebruik Twitterriffic op uw mobiele apparaat. Het laat u verschillende Twitter accounts te beheren, en kunt u ook zoeken en zoekopdrachten opslaan in de toepassing terwijl u met behulp van uw iPhone.