Hoe maak je een beveiligde PDF-bestand te kopiëren

Hoe maak je een beveiligde PDF-bestand te kopiëren


Een PDF-bestand is een afkorting van de term Portable Document Format. Dit bestandsformaat is geschikt voor het gratis en eenvoudig documenten en bestanden uitwisselen vanwege zijn open-standaard karakter. Het is een bestandsformaat ontwikkeld door het bedrijf Adobe Systems en het is zeer populair en wijdverbreid sinds de introductie in 1993. Een PDF-bestand kan worden beveiligd of versleuteld met een wachtwoord of het kan ingebed beperkingen ten aanzien van het kopiëren en bewerken bevatten. Als u wilt opslaan of een beschermde PDF-bestand te bewerken, moet u weten hoe het te kopiëren.

instructies

1 Download de tools en programma's die nodig zijn voor het beheer van een beveiligde PDF-bestand. Bijvoorbeeld, sommige van de beste opties beschikbaar om te downloaden van het internet zijn PDF-Password remover en Primo PDF. Het wachtwoord remover is beschikbaar op de website AnyPDFtools en Primo PDF op zijn eigen officiële website, zowel in de sectie Resources vermeld.

2 Open de map op uw computer waar het PDF-bestand wordt opgeslagen. Als u een bestand wilt kopiëren van het internet, dan opent u de website waar het PDF-bestand zich bevindt. Zorg ervoor om toegang te krijgen tot het pictogram dat het PDF-bestand dat u wilt kopiëren vertegenwoordigt.

3 Klik met de rechtermuisknop op het PDF-bestand naar een klein venster te onthullen. Kies de optie "Ontcijfer met Password Remover" om het wachtwoord onmiddellijk te verwijderen.

4 Converteren het PDF-bestand in een Word-bestand simpelweg door het bestandspictogram te slepen in het pictogram van de Primo PDF-programma. Je hoeft niet eens nodig om de Primo PDF-programma te openen. Kom gerust langs het PDF-bestand naar het pictogram en een nieuw Word-document verschijnt direct op het scherm.

5 Kopiëren en opslaan, bewerken en het Word-document af te drukken als je wilt als het eenmaal is omgezet van de beschermde PDF-formaat.

Hints

  • Veel wachtwoord verwijderen van programma's die moeten worden betaald voor een gratis proefversie beschikbaar voor een aantal dagen of een aantal documenten, dus overweeg deze tijdelijke optie.
  • Meer informatie over schending van het auteursrecht en de behandeling beschermde en gevoelige informatie. Houd in gedachten dat het kopiëren van de inhoud van het PDF-bestand in kwestie kan worden beschouwd als diefstal.