Hoe opmaken & Print adresstickers Met behulp van Microsoft Word

Hoe opmaken & Print adresstickers Met behulp van Microsoft Word


Microsoft Word is de meest gebruikte voertuig voor het afdrukken van adresetiketten omdat is eenvoudig te gebruiken, maar effectief. Word neemt een no-nonsense aanpak voor het opmaken van labels - maar als je wilt iets extra's toe te voegen, is het gemakkelijk. U kunt eenvoudige adressen typen of u kunt kopiëren en plakken van een logo of een ander klein beeld samen met hen. U kunt een vel van hetzelfde label, of een blad met verschillende adressen te creëren. Wat uw behoeften, met Microsoft Word opmaak en afdrukken van labels is eenvoudig en handig.

instructies

1 Open MS Word en selecteer "Extra." wijzen dan naar "Brieven en verzendlijsten." (In MS Office 2007 of nieuwer, klik op het tabblad "Mailings", dan "Labels."

2 Selecteer "Enveloppen en verzendlijsten" en ga dan naar het tabblad "Labels".

3 Klik op "Opties" en selecteer uw printer type uit de sectie 'Printer informatie ". Kies voor "Dot matrix" of "laser en inkjet." (Let op: ". Tray" Als je "laser en inkjet" te selecteren en je hebt een printer met meerdere laden, zul je in staat zijn om te selecteren welke te gebruiken naast)

4 Klik op de pijl naast 'Label producten, "onder" Label informatie, "en selecteer uw label merk. Kies vervolgens het "Product nummer" in de keuzelijst. Klik op 'OK'. (Let op: Voor meer details, zoals nauwkeurige metingen, klik voor aangepaste labels, klikt u op "Details". "Nieuwe Label.")

5 Klik op "Nieuw Document" als u wilt een of meer bladen van etiketten met verschillende adressen af ​​te drukken, ga dan naar stap 6. Als alternatief, selecteer de optie "Full pagina van hetzelfde label" in het hoofdstuk "Print" om af te drukken een vel etiketten met hetzelfde adres. Vervolgens typt u de gegevens van de ontvanger in het "Adres" tekstvak en klik vervolgens op "Nieuw Document." Wanneer u klaar bent, print uw labels.

6 Voer elk adres in en druk op "Enter" na elke volledige label wordt ingevoerd om u naar de volgende lege label positie op de plaat. (Opmerking: sommige label geformatteerd types moet u op "Enter" twee keer om de volgende lege label positie te krijgen.)

Hints

  • Maak een makkelijk te vinden map of submap ten opzichte van de aard van de labels die u hebt gegenereerd als u van plan om ze opnieuw te gebruiken. Door dit te doen, bespaart u tijd in het zoeken en ophalen.