Hoe een eBay-veiling End

Hoe een eBay-veiling End


Welke stappen kun je nemen als je niet een eBay-veiling in het geval dat je nodig hebt om voortijdig te beëindigen van de eBay-veiling en verwijder het item kan blijven, of misschien? Dit gebeurt om verschillende redenen, bijvoorbeeld, zult u niet beschikbaar zijn voor het item te verzenden, je niet biedingen ontvangen, of er fouten in de totale lijst. Wat de reden ook, hier is hoe een eBay-veiling voor de geplande sluiting te beëindigen.

instructies

1 Log in op uw eBay-account met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Dit zal op een plek op het scherm te brengen al uw transacties.

2 Klik op "mijn eBay" op de linkerkant van het scherm. Klik op "verkopen" en een lijst van uw huidige veilingen zal verschijnen.

3 Markeer en kopieer de veiling nummer door erop te klikken. Dit zal een lang nummer en je dit nodig hebt om een ​​eBay-veiling te annuleren.

4 Ga naar de link zich in dit artikel. Dit brengt u rechtstreeks naar de "mijn lijst eindigen vroeg" scherm op eBay.

5 Plak de veiling nummer uit de vorige stap in de "itemnummer" en klik op doorgaan. Dit brengt u naar het scherm dat zegt: "bod annuleren" of "annuleren veiling en verkopen aan de hoogste bieder." Zorg ervoor dat u in de juiste optie in te vullen, want dit is een investering van uw tijd en energie.

6 Kijk voor een bevestigings e-mail kort na het einde van de eBay-veiling. Het zal zeggen: "punt niet verkopen" of "Gefeliciteerd, je object verkocht." En het zal een lijst van de dollar bedrag van de transactie en het geld verschuldigd is aan u, de verkoper.

7 Voltooiing van de eBay-transactie zoals je normaal zou doen in het geval dat u de veiling vroeg eindigde en verkocht het onderdeel aan de hoogste bieder. Zorg ervoor dat u uw geld op te halen in een tijdig en controleer uw e-mail voor paypal fondsen die u ontvangt van de koper.

Hints

  • altijd aandringen op een goede communicatie via e-mail tussen de koper en de verkoper.
  • Als er minder dan 12 uur nog op een veiling, kunt u deze niet meer annuleren.
  • Geef nooit persoonlijke informatie zoals sofi-nummer, adres of credit card nummer aan iedereen die beweert paypal, een geïnteresseerde koper, of eBay zelf zijn. Zij zal deze informatie via e-mail niet vragen.