Hoe maak je een back-up van mijn harde schijf, inclusief het besturingssysteem maken

Hoe maak je een back-up van mijn harde schijf, inclusief het besturingssysteem maken


Microsoft Windows 7 is voorzien van een back-up hulpprogramma waarmee de gebruiker een reeks van optische backup schijven of afbeelding van een harde schijf back-up te maken. Een methode voor het maken van deze back-up is bekend beeld van een systeem en het duurt een momentopname van de gehele harde schijf die op een later tijdstip kan worden hersteld. Dit beeld back-up systeem is voorzien van het besturingssysteem, de geïnstalleerde software, gegevensbestanden, hardware drivers, updates en de gebruiker bestanden op één plek voor een eenvoudige restauratie. Het enige nadeel is dat de back-up maakt gebruik van een aanzienlijke hoeveelheid van de harde schijf ruimte of meerdere dvd's.

instructies

1 Sluit alle actieve software en open bestanden.

2 Klik op 'Start' (Windows Orb) en 'Configuratiescherm'.

3 Klik op 'back-up van uw computer "in het" Systeem en beveiliging "groep.

4 Klik op "Maak een System Repair Disc" van de zijbalk en klik op "Schijf maken." Plaats een lege dvd in het optische station als daarom wordt gevraagd.

5 Klik op "Maak een System Image" in de zijbalk van de back-up menu.

6 Selecteer een externe of secundaire harde schijf of het optische station voor de bestemming imago van het systeem van. Klik op "Next" om verder te gaan.

7 Klik op "Start Backup" na het lezen van de hoeveelheid opslagruimte die nodig is voor het beeld. Plaats lege DVD in het optische station als daarom wordt gevraagd.

Hints

  • Het systeemherstelschijf nodig zijn opdat het beeld kan worden teruggewonnen en worden beschouwd als deel van de backup. Deze schijf maakt het ook mogelijk een aantal stappen het oplossen van problemen die moeten worden genomen als de computer problemen ondervindt.
  • Label elke afbeelding systeem disc met het volgnummer en omvatten het woord "Laatste" op de laatste disc gebruikt. Het herstelproces vereist de laatste disk vroeg in het proces worden ingebracht en het vereist ook de schijven om te worden ingebracht voor het merendeel van de operatie.