How to Me Toevoegen aan SOP IRC

How to Me Toevoegen aan SOP IRC


IRC, of ​​Internet Relay Chat, stelt gebruikers in staat om te converseren, hetzij persoonlijk met elkaar of in groep instellingen in real time. Deelnemers maken gebruik van een IRC-programma, zoals mIRC, om toegang te krijgen IRC servers, waar ze kanalen en de groep chatrooms zult vinden. Veel IRC-servers maken gebruik van een programma genaamd Chanserv te helpen organiseren en individuele kanalen uit te voeren. Chanserv stelt gebruikers in staat om kanalen en verandering kanaal instellingen te registreren. Onder deze instellingen is de toewijzing van het kanaal operator privileges aan andere gebruikers. Channel operators hebben de mogelijkheid om mensen uit het kanaal te verwijderen en te verbieden. SOP's zijn high-level channel operators, in staat om standaard-niveau channel operators toe te voegen aan het kanaal database.

instructies

1 Open uw IRC-programma.

2 Verbinding maken met een IRC server.

3 Registreer je nickname als je dat nog niet hebt gedaan.

4 Voer een kanaal dat u wilt registreren. Het moet momenteel niet in bezit zijn.

5 Typ het volgende (zonder de aanhalingstekens) om het kanaal te registreren: "/ msg chanserv register kanaal wachtwoord beschrijving"; vervang "kanaal" met de naam van het kanaal, "password" met de administrator wachtwoord dat u wilt voor het kanaal (je hebt het nodig om een ​​aantal kanalen instellingen te wijzigen) en "description" met de omschrijving zou je de mensen willen zien moeten ze opvragen ChanServ voor informatie over je kanaal.

6 Vind iemand die je zou willen verheffen tot SOP in je kanaal. (Hij moet een geregistreerde nickname te hebben.) Typ het volgende (zonder de aanhalingstekens): "/ msg chanserv sop kanaal toe te voegen bijnaam"; vervang "kanaal" met de naam van het kanaal en vervang "bijnaam" met de bijnaam van de persoon in kwestie.