Hoe maak je watermerken

Een watermerk is een transparante tekst of grafische afbeelding die een groot deel van een woord document behandelt. Het ligt achter de hoofdtekst en draagt ​​bij aan het ontwerp zonder dat dit de lezers uit de tekst te zien. U kunt uw eigen watermerk te maken in slechts een paar eenvoudige stappen en maak uw zakelijke documenten meer professionele of voeg een persoonlijk tintje aan een Word-document. Lees verder om te leren hoe om te watermerken te maken.

instructies

Het invoegen van een Graphic Watermark

1 Open Word. Klik op "View" en vervolgens "Pagina (of Print) Lay-out."

2 Klik op "Format" toen "Achtergrond" en vervolgens "Watermark," als je een pc, of als je een Mac klikt u op "Insert" en vervolgens "Watermark." Klik op de "Picture" knop en de "Select Picture." Word opent automatisch de "Clip Art" map, zodat u foto's kunt bladeren en kies je watermerk afbeelding.

3 Vinkt u het vakje dat "uitwassen" als het uw afbeelding te doorzichtig om te zien kan maken zegt. U ziet nu het beeld in de "Insert Watermark" ruit.

4 Wijzig de schaal van het watermerk door het intikken van uw eigen percentage in het vak.

Het toevoegen van een tekst watermerk

5 Open Word. Klik op "View" en vervolgens "Pagina (of Print) Lay-out."

6 Klik op "Format" toen "Achtergrond" en vervolgens "Watermerk" als je een PC, of ​​"Insert" en vervolgens "Watermerk" als je een Mac Klik op de "Text" knop en typ het woord of de zin die u wilt gebruiken als uw watermerk. Vier woorden of minder is best.

7 Verander de doopvontstijl, grootte en kleur naar wens. Experimenteer met het percentage van de transparantie, rekening houdend dat nul procent maakt het watermerk zo donker als normale tekst en 100 procent maakt het watermerk onzichtbaar.

8 Kies tussen verticale en horizontale oriëntatie binnen het document. Klik op "OK" en sla uw werk.

Hints

  • Een goed imago watermerk moet eenvoudig en duidelijk zijn, hoe meer kleur en detail, hoe moeilijker het is om te lezen in de hoofdtekst.
  • Als u foto's toe te voegen als het je watermerk klik op de "Picture" knop in het venster "Watermerk". Klik op "Select Picture" en vervolgens te bladeren en selecteer een foto.
  • Om een ​​afbeelding van het internet als je watermerk afbeelding invoegen, ga online en vind een afbeelding die u wilt gebruiken. Klik rechts op de afbeelding en kies "Opslaan" of "Download Image." Sla de afbeelding op uw bureaublad en volg de instructies voor het plaatsen van de afbeelding in uw document.
  • Als je je realiseert dat je nodig hebt om het watermerk te wijzigen nadat deze is gemaakt op "Format" toen "Achtergrond" en vervolgens "Watermark." Voor een Mac klikt u op "Insert" en vervolgens "Watermark," en maak uw wijzigingen.