Maak een Computer Desk

Er is een grote verscheidenheid van de computer bureaus die er zijn. Van traditioneel tot hedendaags, sereen te opzichtig, kunt u kiezen voor bijna elke stijl die je wilt. En met computerapparatuur steeds lichter en compacter, de grootte is niet langer een probleem. Bouw een unieke computer bureau dat direct mounts in de hoek van elke kamer.

instructies

1 Zoek uit antiekwinkels, of gerecycled meubilair winkels zoals herstellen naar een oppervlak dat is om je liking.The brandpunt van uw bureau gaat naar de oppervlakte, die in dit geval gaat om een ‚Äč‚Äčoude houten deur te zijn te vinden.

2 Zet de deur in de hoek van de kamer en draai hem op zijn kant, het nabootsen van hoe het eruit zou zien als het ware een bureau. Als het te lang, gebruikt een zaag in te korten. Hetzelfde doen als het te breed. Vergeet niet om het zand naar beneden als je klaar bent.

3 Meet het gebied dat u wilt gebruiken voor je bureau. Mark, waar het bureau zou moeten beginnen met een potlood op de muur, doet hetzelfde voor de andere kant. Ook moet u de juiste hoogte te markeren. 26 inch is de standaard voor een ergonomisch en comfortabel bureau.

4 Bevestig de houten strips lengte-wise tegen de muur, met behulp van een boor. Deze gaan naar de deur die u wilt gebruiken als uw desktop te ondersteunen. U kunt zich ook hechten metalen rekken beugels eronder voor extra steun.

5 Zet de deur op de top van uw houten ondersteunt. U kunt ook de deur naar beneden te boren in het hout, of u kunt grote scharnieren hechten aan de deur om hem vast aan de muur. Als u deze optie kiest, zorg ervoor dat u de scharnieren van een stud installeren of het kan de gipsplaten take down. Deze laatste optie stelt u in staat om de deur te vouwen voor het reinigen of wanneer u nodig hebt om de ruimte te gebruiken voor iets anders. Als je een glad oppervlak nodig heeft voor uw desktop, voeg een glazen tafelblad stuk.

Hints

  • Als u uw bureau 26 inch te maken, moet een twee-lade archiefkast op wielen eronder misstaan.
  • Als u de scharnieren te gebruiken, moet u een soort van haak toe te voegen of te benutten op de muur die het bureau op zijn plaats zal houden wanneer het niet in gebruik is.
  • Doe dit niet als wonen in een appartement.