Hoe maak je USB-drives Clone

Hoe maak je USB-drives Clone


Het is veel gemakkelijker te klonen en breng de inhoud van een USB-station dan een harde schijf. Terwijl het klonen en het overdragen van de harde schijf gegevens zullen vereisen dat u veel van uw tijd doorbrengen het installeren van een nieuwe harde schijf in een strakke, onhandig ruimte, het installeren van een extra USB-stick kost niets meer dan het aansluiten van de stick in de USB-poort.

Hoe je kloon USB-drives hangt grotendeels af van de inhoud van dat station. Als u gebruik maakt van de drive als een bootable schijf of om het even welke software geïnstalleerd om het, moet je speciale software te gebruiken om de schijf te kopiëren. In de meeste andere gevallen echter, kunt u Windows Verkenner gebruiken om de hele klonen uit te voeren.

instructies

1 Steek de stekker in beide USB-drives op uw computer. Als je niet voldoende slots beschikbaar te hebben, moet u een USB-hub, een extern apparaat met meerdere USB-poorten aan te sluiten. Druk op "Shift" voordat u het USB-station te kopiëren; dit zal automatisch afspelen uit te schakelen. Soms zullen bepaalde start-up software de bestanden worden gekopieerd te voorkomen; uitschakelen autoplay zal dit te voorkomen.

2 Als de USB flash drive is een bootable schijf en u wilt dat vermogen over te dragen naar de nieuwe flash drive, downloaden, installeren en gebruiken van een klonen software zoals Acronis True Image. Anders met de rechtermuisknop op "Start" en klik op "Verkennen" om Windows Verkenner te openen. Zoek de USB-schijf die u wilt kopiëren van, evenals de USB-schijf die u bestanden wilt kopiëren.

3 Open de USB-schijf die u wilt klonen. Klik op het eerste bestand of de map, dan houden "Shift", scroll naar beneden door de lijst met bestanden met behulp van de pijl naar beneden of page down ( "PGDN") functies op het toetsenbord. Zorg ervoor dat alle bestanden en mappen worden geselecteerd en druk op "CTRL" en "C."

4 Schakelen naar de USB-schijf die u de bestanden wilt kopiëren. Druk op "CTRL" en "P." De gekopieerde bestanden zullen bevolken. De overdracht proces kan enkele minuten duren.