Hoe om afbeeldingen van PowerPoint uitpakken op een Mac

PowerPoint 2011 is de Mac gelijk aan Microsoft PowerPoint voor pc's. Na het maken van een PowerPoint-presentatie op uw Mac, kunt u de afbeeldingen uit je dia's om opnieuw doel in een pagina-indeling programma, e-mail of uploaden naar het internet, of zelfs opslaan in je iPhoto-bibliotheek of andere foto organisatorische software. de beelden te redden van een PowerPoint-dia in het algemeen leidt tot een kleinere bestandsgrootte en kan makkelijker zijn om te verdelen dan een PowerPoint-presentatie, afhankelijk van de resolutie van een foto.

instructies

Extract Afzonderlijke opnamen.

1 Open het Mac PowerPoint-bestand van waaruit u foto's wilt halen. Klik door het dek aan de linkerkant van de belangrijkste werkruimte aan de beelden die u wilt uitpakken vinden. Klik op de dia die de afbeelding die u wilt uitpakken om het in de belangrijkste werkruimte openen bevat.

2 Klik op 'Ctrl' en tegelijkertijd met de rechtermuisknop op de afbeelding in de dia. Ga naar "Opslaan als afbeelding" in het pop-up menu.

3 Klik op 'Opslaan als' in het dialoogvenster. Geef je afbeelding een naam. Selecteer de doelmap uit de drop-down venster.

4 Selecteer "Format" om het bestandsformaat voor uw afbeelding aan te wijzen. Kies tussen .png, .jpg, .pdf, .gif of .bmp formaten. Klik op de knop "Opslaan".

Extract alle foto's in de presentatie.

5 Open het Mac PowerPoint-bestand van waaruit u foto's wilt halen. Klik op "File" en vervolgens "Opslaan als" uit het PowerPoint-menu.

6 Geef de map een naam. Selecteer de bestemming waar u de map wilt opslaan.

7 Kies tussen .png, .jpg, .gif, .bmp of .tiff formaten. Klik op de knop "Opslaan". Alle dia's worden opgeslagen als afbeeldingen in dezelfde map.