Hoe maak je een Vastgelopen papier uit een Xerox Document Fuser

Hoe maak je een Vastgelopen papier uit een Xerox Document Fuser


Xerox is al lange tijd een leider in de wereld van de technologie en de printers maakt het bedrijf worden op grote schaal gebruikt in bedrijven over de hele wereld. Hoewel deze printers bieden vaak jarenlang probleemloos gratis service, moet Xerox-printer gebruikers weten hoe u vastgelopen papier en andere veel voorkomende problemen op te lossen. Papierstoringen kan om een ​​aantal redenen, en papier kunnen nestelen in verschillende plaatsen. Weten hoe u vastgelopen papier rond de fuser is een belangrijke stap bij het oplossen van uw printer.

instructies

1 Schakel de printer en verwijder het netsnoer. Laat de printer af te koelen gedurende 30 minuten tot een uur voordat u probeert te werken met de fuser. De fuser wordt erg warm, terwijl de printer in gebruik is, en u kan worden verbrand als je het aanraakt voordat het afkoelt.

2 Druk op de ontgrendeling aan de zijkant deur om het te openen. Trek de fuser hendel zodat je ruimte hebben om het vastgelopen papier te grijpen.

3 Trek het vastgelopen papier uit de fuser. Houd het papier op het laagste punt en trek naar beneden. Flip de fuser hendel terug en sluit de zijdeur.