How to Get PHP Scripts Up & Running With Dreamweaver CS3

Veel websites en online diensten te gebruiken Hypertext Preprocessor code scripts, beter bekend als PHP-scripts, dynamische en interactieve content te voeren. Een van de voordelen van het gebruik van PHP-scripts op uw website is dat je het kunt gebruiken met standaard webpagina's ontworpen met een statische code, zoals de veelgebruikte HTML, HyperText Markup Language. U kunt PHP scripts up and running op uw website door het uploaden van de PHP source code bestand naar de map van uw site wortel, en met behulp van de server-side insteekgereedschap in Adobe Dreamweaver CS3 website design software om de PHP-code element in de webpagina insluiten. De embedded code-element links naar het bronbestand om het script op de webpagina draaien.

instructies

1 Open uw File Transfer Protocol tool, of meld u aan om online content management systeem van uw webhost's.

2 Upload de PHP-code bronbestand naar de map van de website wortel. Dit is dezelfde map van uw site index pagina of homepage bevat. Op sommige FTP tools die u kunt slepen en neerzetten van de PHP-bestand te uploaden naar de server van de gastheer. Op andere instrumenten, en op de meeste content management systemen, moet u op de "Transfer" of de knop 'Uploaden' om de PHP-bestand te uploaden.

3 Lancering Adobe Dreamweaver CS3.

4 Klik op "File" op het bovenste menu en kies dan "Open" op de website pagina waarop u de PHP-code element draaien openen.

5 Klik op de webpagina op de juiste plaatsing locatie voor de PHP-code-element. Selecteer "Insert" in het hoofd navigatiemenu. Kies "Server-Side Include" in het contextmenu.

6 Bekijk de "Property Inspector" venster aan de onderkant van de pagina. Dit toont de eigenschappen van de PHP-code die je net hebt ingesloten. Selecteer "Virtual" uit de lijst met opties. Dit werkt op bijna alle servers. De enige uitzondering is IIS (Microsoft Internet Information Server) servers. Als uw site draait op IIS-servers, selecteert u de optie "File". Als u niet zeker bent, contact op met uw webhost of selecteer "Virtual", die werkt op de meeste servers.

7 Zoek de PHP-code bronbestand dat u wilt invoegen in de webpagina in het "Select File" dialoogvenster. Klik en markeer het PHP-bestand en klik op 'Open' om de PHP-code in te voegen in de webpagina.

8 Sla de webpagina. Herhaal dit proces voor elke PHP element dat u wilt toevoegen aan uw website.

Hints

  • De meeste web hosting bedrijven draaien servers die PHP-code kan omgaan, maar controleren of uw host-servers zijn PHP-compatibele voordat u PHP code uit te voeren op uw site. Meestal kunt u deze informatie in het kader van "Servers" of "Services" op de host support website.