Problemen met een Velocity Micro L80X Ultra Laptop

Problemen met een Velocity Micro L80X Ultra Laptop


De Velocity Micro L80X laptop is een high performance laptop geoptimaliseerd voor gamers. Het bevat een Intel Core 2 Duo-processor en een NVIDIA GeForce Go 7600GS grafische engine. De 15,4-inch breedbeeldscherm is ideaal voor het bekijken van video games. Net als elk ander elektronisch apparaat, Velocity Micro machines zijn gevoelig voor verschillende storingen. Gelukkig is het bedrijf richt zich op veel voorkomende problemen met de Velocity Micro L80X laptop en biedt oplossingen.

Blue Screen Fouten

Velocity klantenondersteuning databank voor de L80X laptop blijkt dat de machine is gevoelig voor blauw scherm fouten, of "Windows stop berichten." Blauw scherm fouten optreden wanneer de laptop crashes en de computer automatisch opnieuw opgestart. Velocity De website links direct naar een "Windows Stop Fouten" pagina, die de aanbevolen oplossingen voor Blue Screen fouten bevat.

Internet Connectivity Problem

De database bevat ook een probleem wanneer u probeert om het internet op de computer te bladeren. Uw internetverbinding kan lezen "Connected", maar u niet in staat om websites te bekijken zijn. De database schrijft deze fout een probleem met het IP-adres van uw computer. IP-adressen zijn unieke id's die door de computer aan te sluiten op een netwerk. De beste oplossing voor Internet-verbinding problemen zijn om de machine opnieuw op te starten, en ervoor te zorgen dat uw machine een IP-adres.

Batterij moet worden vervangen

De batterij van uw L80X moet mogelijk worden vervangen als zij niet langer een voldoende lading om de machine de macht zal houden. De Velocity website suggereert dat u een vervangende batterij te kopen van een online retailer. De batterij van de machine is de Compal EL80 of 01.