Hoe opnieuw inschakelen Ingebouwde opname-apparaten in een Acer laptop

Acer en andere merken en modellen van laptops met Microsoft Vista zijn gedocumenteerd als het hebben van problemen met ingebouwde opname-apparaten, zoals de Sound Recorder. De problemen lijken te worden veroorzaakt door de Realtek geluid stuurprogramma's op de computer. Op een gegeven moment, als gevolg van additionele driver of software-installaties, de ingebouwde hercoderen applicatie stopt met werken, maar is nog steeds vermeld als "Enabled" in de Windows Device Manager. De oplossing voor de ingebouwde opnameapparatuur in een Acer laptop opnieuw op te starten is om eerst het apparaat uit te schakelen en vervolgens weer in te schakelen. Acer en Toshiba gebruikers melden dat het geluidsapparaat opnieuw wordt ingeschakeld na het uitvoeren van deze actie.

instructies

1 Klik op de "Start" knop van Windows en klik vervolgens op de link "Control Panel".

2 Klik op de "Switch to Classic View" optie in het Control Panel-interface, bij gebruik van Vista's nieuwe weergave.

3 Klik op "Systeembeheer" optie. (Bij gebruik van de nieuwe weergave, klikt u eerst op "Systeem en onderhoud" en klik vervolgens op de optie 'Administrative Tools ".)

4 Klik op de optie "Computer Management" en klik vervolgens op de "Device Manager" link in de linker navigatie. De Device Manager wordt geopend.

5 Klik op de optie "Geluid, video en spelletjes" om de map uit te breiden.

6 Klik op de optie "Geluid" en klik met de rechtermuisknop op de optie "Realtek". Klik op "Disable" eerste.

7 Klik met de rechtermuisknop opnieuw op de "Reaktek" en klik op "Enable." Het geluid stuurprogramma's zijn opnieuw ingeschakeld en de ingebouwde opname-apparaat is nu operationeel.