Hoe te downloaden en installeren van Internet Explorer

Internet Explorer is waarschijnlijk de meest populaire internet browser beschikbaar. Het komt al geïnstalleerd op de meeste-IMB gebaseerde computers. Omdat Windows regelmatig steekt bijgewerkte versies van Internet Explorer, zal het waarschijnlijk nodig zijn om het programma te downloaden, van tijd tot tijd, om ervoor te zorgen dat je verblijf bijgewerkt met de nieuwste technologie. Gelukkig, het is gemakkelijk te downloaden en te installeren Internet Explorer.

instructies

Krijg Internet Explorer voor uw computer

1 Ga naar de startpagina van Internet Explorer (zie bronnen hieronder).

2 Vind de rubriek waarin de naam van de nieuwste versie van Internet Explorer, klik dan op 'Download'.

3 Klik op 'Bekijk Systeemvereisten' om ervoor te zorgen dat uw computer in staat is om Internet Explorer te ondersteunen.

4 Lees de systeemvereisten. Als u besluit na het lezen van hen die Internet Explorer zal draaien op uw computer, klikt u op de knop 'Terug' in de werkbalk.

5 Selecteer de 'Download' knop onder de versie van Internet Explorer de site al voor u heeft geselecteerd.

6 Klik op de knop 'Doorgaan' om Internet Explorer om te controleren of u de exploitatie van een Windows-computer.

7 Volg de bijgeleverde instructies voor het valideren van uw Windows-systeem. U zult zich direct op uw werkbalk, klik op 'Install ActiveX,' wachten op de doos zekerheid pop-up en klik op 'Install'.

8 Klik op 'Download' once de website die u automatisch heeft genomen om de pagina waar u die knop te vinden.

9 Volg de aanwijzingen in het installatie venster dat nu verschijnt. Het venster zal u door het installatieproces. Je zal eerst klik op 'Volgende', lees dan de licentieovereenkomst en selecteer "Ik ga akkoord. ' In het volgende venster, klikt u op 'Bevestigen'.

Installeer Internet Explorer

10 Kijk voor een dialoogvenster om pop-up op uw bureaublad. Deze box zal u vragen of u wenst te downloaden, uit te voeren. Klik op 'Uitvoeren'.

11 Klik op 'Volgende' om Internet Explorer en alle relevante updates te installeren.

12 Wacht geduldig terwijl Internet Explorer installeert zichzelf op uw computer. Dit kan een paar minuten duren.

13 Kies de 'Restart Now' optie om uw computer opnieuw op te starten. Internet Explorer wordt niet uitgevoerd nadat de computer is uitgeschakeld en hernieuwd.

Hints

  • Als je ooit nog hulp nodig hebben met het downloaden en installeren van Internet Explorer, gaat u naar de Internet Explorer pagina met veelgestelde vragen nodig heeft (zie bronnen hieronder).
  • Internet Explorer 7 zal draaien op computers met Windows XP, Vista en Server 2003 met een 233 MHz processor of hoger.
  • U kunt uw identiteit te beschermen door nooit het invoeren van persoonlijke gegevens op websites die u niet vertrouwt. Internet Explorer zal je zelfs helpen in dit verband, met ingebouwde beveiligingsfuncties van de websites die u bezoekt om te zien hoe betrouwbaar ze zijn gescand.
  • Het installeren van Internet Explorer, in deze handleiding, verwijst naar versie 7.